1:a advent

Haha ja jag ska börja uppdatera mer, har hört folk säga det nu! ;) Och ska börja uppdatera med bilder också! MERA, promise!

Lite om min helg då som har varit ganska fullspäckad!

Min fredag tillbringades med älskade jojje i heron city. Vi åt och kollade på new moon, som jag nämde i något tidigare inlägg.. 

I lördags åkte vi hem till mai paj som fyllde 20, vi åt allt möjligt där, kinesisk mat, tårtor, godis, ja allt man kan tänka sig. Trevligt var det! 
Efter att ha varit hemma hos mai åkte jag, jojje, nadia och dane hem till jojje eftersom att det var fest där också! (Jojjes pappa fyllde år) De flesta hade åkt hem när vi kom dit, men det fanns några kvar endå. Vi satte oss där och käkade ytterligare mer mat och jag kan lugnt säga att jag kände mig minst sagt, fet.. haha.. 
Jojje och dane började shotta med de andra vuxna människor som var där. Och jag hade redan tagit ett antal glas hos mai och kände att det var nog för mig. Måste ju behärska mig lite när jag har träningar på helgerna, men huvudsaken är ju att man faktiskt är aktiv och gör det man ska på träningarna!

Maiiiiiiissssssssans 20 års kalas ;)








Födelsedagsmiddagar!

Igår var jag i heron city och kollade på som sagt på new moon.. (äntligen)
Och den var faktiskt riktigt bra. Man bara kände hur det strömmade en skön känsla genom kroppen när man såg bellas längtan efter edward.. Men det roligaste var endå allas mummel så fort jakob syndes, man kan lugnt säga att där jag var igår var det garanterat mer jakobfans! ;)





Idag kommer det vara middag här hemma hos jojje eftersom hans pappa fyller år =) och när jag kom hit igår natt öppnade jag kylskåpet och såg så mycket godsaker att det inte är sant! Allt från bakelser, smörgåstårtor, och mat.
Kommer inte kunna stanna så länge eftersom att jag sen ska vidare till mai som även hon har middag idag ;)

Billder kommer uppdateras här senare, antingen idag eller i morgon! ;)

GRATTIS MAI 20 ÅR!

Gud vad jag älskar fredagar.. Känns verkligen som en frihet. Alla andra är lediga med mig, så skönt!
Idag måste jag lämna tillbaka böcker till kulturhuset eftersom jag alltid skjuter upp det, så det kan vara skönt och få det gjort en helg!

Våran cheerträning är inställd i morgon, vilket är både tråkigt och skönt. Det tråkiga är att jag i vilketfall som helst skulle till träningen trots att jag skulle bli stressad till 2 middagar som jag ska till imorgon, och det sköna är att jag slipper stressa nu?

Så vad står på schemat idag?

Först Haninge centrum och lämna böcker, sen möta nadia ifall hon inte jobbar och köpa en present till mai, eftersom hon har middag i morgon! 
Sen ska jag hem och vänta tills ikväll då jag ska se new moon tror jag! =) Det är enda dagen idag som jag har "tid" till att se den!

26-11-09

Kom precis hem från ännu en begravning, och det känns skönt att alla begravningar förhoppninsgvis är över nu!
På vägen hem träffade jag bella med hennes lilla texas! så liten och så söt! 

Har träning om 3 timmar och tror att jag har inflamation i båda ljumskarna för när jag hoppar gör det jätte ont! tillochmed när jag hjular gör det ont? och det är inte normalt?
Så får hitta någon salva eller något?
Om ni känner till någon bra salva som har hjälpt er, så dela gärna med er! ;)
Jag kör med zon, men det tar ett tag innan det blir bra. 

Nu ska jag äta, och göra mig beredd till träningen.


4 år, jag älskar dig!

Jag är så lycklig!



 bild från sommaren..

Haha igår låg vi ner på min säng och kollade på våra mobiler 5 min innan klockan skulle slå 12, nästan som om det vore nyår. Det var en skön känsla! När vi ser 25 nov 00.00 på våra mobiler kollar vi på varandra as glada och ska ge en puss, och precis den sekunden får vi ett sms haha, vi ba" vem kan det va"  så var det DANE galning! :D 
Han va den första som gratta, prick 00.00. 
  Idag ska vi inte göra något speciellt eftersom att det är en onsdag, och jag har träning och han har också det tror jag? Så vi hittar på något i helgen istället ;) Fredag, eftersom mai fyller 20 på Lördagen! =)


Mormors begravning

Satte väckarklockan på 10 idag..
Idag ska jag på min mormors begravning. Ska snart välja vad jag ska ha på mig, inget svart iallfall som det oftast brukar vara på begravningar. På min morbrors begravning hade alla i princip färgglada och det vart faktiskt inte så jätte sorgligt. Prästen var glad och pratade med en glad ton vilket inte gjorde att vi var ledsna hela tiden. Jag hoppas det blir en liknande stämning idag...

Nu ska jag äta frukost och sen börja, ska vara i kyrkan vid halv 2 ungefär..

Paranormal activity!

Pratade nyss med liiv i telefon i över två timmar, om lite allt möjligt! Den tjejen är för underbar!
Nu är jag iallfall jätte hungrig och min mage bara kurrar och skriker efter mat! Och det bästa är att det finns färdig mat, och det har funnit det ett bra tag, bara det att det är jag som inte "tänkt" på att ta fram den!

Ni som föresten inte har sett Paranormal activity! SE DEN, haha!
Jag bara älskar skräck, och bli uppskrämd sådär, men undra om inte den här var lite väl läskig för mig iallfall! Dane hade filmen hemma, som tur var. Ville verkligen se den, har hört så mycket om den! Skulle säkert varit ÄNNU läskigare på bio, med alla som bara hoppar till och skriker så man blir ännu räddare. Men skulle jag se den på bio kanske jag hade fått hjärtattack! haha!

En bild ifrån filmen!


Läskig?


Underbar helg

Har inte riktigt haft tid till att uppdatera under hela helgen förens nu..
Min fredagskväll i sollentuna var iallafall jätte trevlig & mysig hemma hos liiv som fyllde 20 år. Vi åt mat som liiv hade lagat, och även en god tårta som jag först trodde att jag inte skulle gilla eftersom jag till 80% inte tycker om tårtor. Men den var god och skulle gärna ätit mer om inte jag hade ätit mig mätt på mat. :D
Efter ett par timmar drog vi ett stort och härligt gäng till grodan där vi hade en oförglömlig kväll tillsammans!

I går var det också hemmafest hemma hos mitt hjärta, och kan inte påstå att jag var världens piggaste eftersom att jag redan hade varit ute dagen innan. Jojje gjorde en jätte god bål, som jag var tvungen och smaka lite på även om jag inte ville dricka något egentligen, och den var riktigt god måste jag säga! Den godaste jag har druckit hittils!
Det var ungefär 20 st som kom, och vi hade riktigt kul! Vi umgicks, dansade, shottade och vid ett tillfälle när jag försökte prata i telefon hör ja att killarna sjunger små grodorna? varför vet jag inte.. =)
Anledningen till att inte alla finns på bild är för att vissa kom senare och andra däckade på övervånigen, tror inte de vill bli fotade så haha (host) maí!
Har lite bilder från båda dagarna!
Börjar med 2 stycken från fredagen!




Och så lite bilder ifrån lördagen..





Stan dag, hela dan..

Vaknade precis av nadias sms, TUR det! annars skulle jag försova mig!

Kom på att jag drömde om nadia och 2 andra gamla vänner i natt. Det var ingen lång dröm? men kort och obehaglig?

Den handlade om att de 3 var sura på mig och inte pratade med mig.
Sen säger nadia till mig: "men stamma fattar du inte att du har gjort fel? mogna till" och sen säger jag: "vad har jag gjort, vi 4 har ju inte träffats på evigheter, det var jätte länge sen ju :O"
Sen gick det ut på att jag vart utstött hela drömmen! De gick framför mig och "ålade" sig förbi en tunnel som var jätte tajt och gjorde av sand! Och jag försökte självklart också åla mig efter de i "sandtunneln" och fastnade där.. Jag som annars aldrig skulle göra en sån sak, eftersom jag är ganska klaustrofobisk.
Hursomhelst hamnade vi i en lägenhet med en tant och en stor pitbull som bara stirrade på oss.. Jag är så rädd för pitbullar i verkliga fall! så fattar inte att just pitbullen och "sandtunneln" hamnade i min dröm..
Vad försöker min dröm att säga till mig egentligen? haha..

Föresten så läste jag om en våldtäckt som skedde här på min gård igår. Ofattbart och läskigt är vad det är!
Kopierade länken från aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6154294.ab

Nu ska jag fortsätta dagen med en god frukost ;)
mackor med tomat och ost och OBOY!

stress stress stress

Sämst jag har varit på uppdaterat idag då! eller igår blir det ju? rättare sagt! ;)
Har faktiskt varit i farten hela dagen! Har tränat, pluggat, träffat jojje, och försökt sälja lotter (som vi måste göra till söndag)

Känner mig väldigt stressad för vad som väntas av denna helg..
I morgon ska jag vakna tidigt, ska vara i stan vid 1 tiden för att möta upp denise och kolla runt lite i stan! =)
Sen ska vill hem till denise, fixa oss och bege oss mot sollentuna och fira lilla Liiv. (Med 2 ii) Fick nämligen klagomål på att hon faktiskt stavas med 2 ii haha!

Godnatt..


1 week left until 4 years with you <3

Hatar att vakna och kolla på mobilen och se att klockan är 14.00! Speciellt när det blir mörkt om en timme typ..
Jag väntar på att jojje ska sluta skolan så vi kan åka någonstans och kolla lite saker.. =)
Behöver köpa lite basicsaker, en parfym & en present..

Har haft C. Agiuleras parfym ett tag nu och tycker den luktar jätte gott! men man tröttnar i slutändan.. och vill ha något nytt.. som parfymen nedan.. har fastnat för den ett litet tag nu! och sen kan man återvända och använda den "gamla" när man har "vilat" från den ett tag! ;)



actress stamma?

Nu är jag klar med allt pluggande för idag! Skulle egentligen gått på afropowerdance med några, men precis när jag skulle spara mitt arbete råkade jag radera lite av mitt arbete, så ja fick skriva om lite! jobbigt.

Pratade också med en kompis idag och eftersom han jobbar med olika projekt frågade jag ifall han hade något roligt att dela med sig eftersom att ja söker jobb ;) vilket han faktiskt hade också! Han frågade om jag ville vara med i hans "film" han håller på med just nu.. Jag såg hans trailer han hade gjort och som han själv var med i, och jag häpnade faktiskt. Han berättade om lite övningar jag kunde göra för att öva på det lite.. Haha! skulle vara kul och testa lite! =) why not..

Känner mig typ fet för att jag har suttit här länge och pluggat, så nu ska jag ut med jojje och röra mig lite!

Längtar till helgen by the way ;)      

just a thought..

Jag har märkt ett problem hos mig själv..
Jag inser ibland för sent hur dumma i huvudet vissa människor verkligen, VERKLIGEN är!?
Och just nu tänker jag på en person jag trodde var godhjärtad och som fick mig att tro att jag var en uppskattad vän. Vi har kännt varandra ett tag, tillräckligt länge tycker jag för att ens bry sig.. Vi umgås inte som bästa vänner för det är vi inte, men träffas det gör vi.. och tydligen är det bara så.. 
Du lär snart märka att jag inte ens kommer lyssna på dig vilket jag annars är så bra på. Och du fattar säkert heller inte att jag faktiskt menar just dig?  
Jag personligen älskar att finnas där för människor som jag är anser är fina och jag tyckte verkligen om dig till en början, det gjorde jag. Men det är inte förens nu jag inser hur bortskämd och egoistisk du egentligen är.. 
I ditt fall borde jag ha lyssnat på andra.  


do-day!

Vilken hemsk,tråkig,dimmig,grå,äcklig,ful,vidrig och ruskig dag! Man vill ju inte ens kolla ut.. Idag måste jag städa mitt rum, det är kläder överallt.. 



Varför ska det vara så dyrt ibland?
Skorna är från luisaviaroma och klänningen från net-a-porter..
Önskar att jag jobbade, haha



söndag

Jag har varit i full fart hela dagen innan träningen idag och kan säga att jag redan har börjat med julklappar ;)
Det roliga är att det inte är bara en eller två personer man ska tänka på.. haha! Det är nu mitten på november och jag har inte ens fått någon julkänsla än? brukar få det vid den här tiden.. Får se om snön kommer till onsdag? som det sas på tvn.. ;) mysigt i så fall med mycket snö!

Lovisa hann föresten åka ifrån mig på träningen idag (jätte shyst, tack) =) 
Och precis när jag fick den där känslan "fan nu måste jag åka buss och komma hem sent" så hör man carro ungefär 50-60 meter bort skrika "stamma jojje är här"
Gissa vem som blev glad? ;D
I had nooo ideea..


god natt

Min kväll har varit.. tråkig?
Alla är ute och partar och jag har bara vart hemma och bara inte ringt någon, tagit det lugnt.. Känns lite som en bortkastad dag. Ingen bor ju nära mig längre? Nu för tiden måste man åka någonstans för att träffa sina vänner. (utom nadia) Men det är kanske nyttigt för mig att stanna hemma någongång och bara va utan någon? Eftersom jag nästan aldrig är ensam. Dessutom är det bara bra att jag inte hittade på något ikväll. Mina kommande helger är väldigt sysselsatta

Kom hem till bästa jojje för inte så länge sen..
Han är riktigt trött, halvsover och vaknar till så fort det kommer något hastigt ljud ifrån tvn.
Stängde nyss av tvn, får se om han ens märker det.. haha
Tänkte joina jojje trots att jag inte är så trött och samtidigt ändra mina sovtider..
Så jag iallafall inte sover bort mina dagar..

you lose...

Träningen idag gick faktiskt bra!
Trots att bara halva laget tränade. Var det oförväntat? en lördag? nej? ;) 
Jag vill inte säga att det var skönt att folk inte kom, men när det är hälften som kommer till träningarna finslipar vi det vi själva behöver vilket ändå gör det till en bra träning? OM man vill lära sig något vill säga.
Annars kan man börja på gym! Cheerleading är en lagsport vare sig man inser det eller inte. Vet att vissa är sjuka och andra jobbar, det är sånt man får ta helt enkelt, men man vet oftast hur det kommer att se ut innan man ens är på träningen. (lördagar) För folk har en tendens att bli sjuka då..
Det var kul när vi hade en konversation i laget för ungefär en månad sen då det faktiskt bara var 3 personer personer som sa att de jobbar varannan lördag.
men men..

Det blir så fort mörkt ute att man blir trött faktiskt, mitt på dagen!
Vet heller inte vad jag ska hitta på idag! Alla snackar om den där 2012 filmen som går på bion? (och nej jag tror inte jorden går under 2012 som många har fått för sig) ville faktiskt se filmen fram tills igår när jag såg lite trailers på tvn och när de pratade om filmen.
Det såg ju så overkligt ut alltihop. Vad är det för mening då? Tidsfördriv?

En film jag/alla längtar till däremot..



Ha en trevlig lördag..

Livet har sina goda stunder

Sitter hos jojje och har kollat på bland annat idol. Ätit glass och stekta äpplen med kanel och socker.
Chipspåsen ovan hittade man självklart hemma hos jojje. =)
Nu håller vi på tävlar mot varandra i Guitar hero.
Yeey.

Fredag den 13:e

Jag känner mig så trött i kroppen? 
Beror nog på att jag kombinerar gym med cheerleading, och den här veckan har jag inte haft en enda ledig dag när jag tänker efter? sämst av mig. Idag är jag ledig däremot ;p

Märker att jag lätt glömmer bort veckodagarna.. men idag mina vänner, vet jag att det är fredag haha, för alla utom jag längtar till fredagar! Jag har ju fredag varje dag känns det som.

Ikväll blir det idolkväll med vänner! at george's place! ;)
Sparar mig inför nästa helg då jag faktiskt är sysselsatt både fredag och lördag. Veckan efter likaså.

Har ni sett det här föresten?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6112092.ab
Det räcker med att ens se bilden för att reagera. Det enda jag kan säga är att vi ska vara nöjda för hur vi ser ut? Tänk att den här kvinnan som får leva med det där ansiktet för resten av sitt liv..


Ska jag? Ska jag inte vaccinera mig?



Det här sms:et fick jojje från en av mina bröder.. Vilken humor, så typiskt min bror (lelle) hahaha..

När vi precis hade vaknat så åkte jag, jojje o hans lillebror tasos till närakuten eftersom att tasos vaccinerade sig igår och mådde jätte illa och spydde hela natten och hade ont i huvudet o.s.v..

Jojje ville också passa på att fråga lite frågor om sin egen hälsa, och när vi väl va där sa de att det inte är någon fara och att man ska komma tillbaka om man får andningsproblem när det gällde tasos.
Sen säger receptionisten "jag skulle nog inte våga komma hit om jag vore ni, det här är det värsta stället man kan komma till och bli smittad på"
Så fort jag hörde det rusade jag ut, efter kom jojje och tasos.
Vi väntade utanför på en sjuksköterska som vi skulle prata med och vi stog hellre ute och frös lite än att vara där inne ovaccierade bland alla som kom dit med "influensa-symptom"

Snart ska jag på träning och innan det ska jag sola i brandbergen med Liv!


gray day!

Shuliluluuu ;)
Sitter hemma och dricker kaffe, trots att jag inte tycker om kaffe? Anledningen är att jag försöker bli pigg? Får se om jag blir något piggare eftersom att jag har träning senare ;)

Förhoppningsvis hinner jag träffa min man lite innan träningen eftersom jag knappt har träffat honom de senaste dagarna. Och igår drömde jag en mardröm om honom så saknar honom lite extra haha..

                                        Nu: Hat plugg.. woohoo


happy

Afrodansen var rolig ikväll!
Efter passet ville jag och carro stanna kvar o gymma lite, och slutade med stillastående flickisar och flum. Vi hade redan kört afropower.. så kanske därför vi inte tog i nått i gymmet efter.

Det är nått med det där stretchingrummet! vi har typ kul där inne? och meningen är ju att man ska slappna av och stretcha där?








Det blir vad man gör det till..

Ikväll tänkte jag faktiskt köra afropowerdance på gymmet med carro och denise..
Det bästa är ju faktiskt att ha kul samtidigt som man tränar, som afro.. där dansar man och tränar tufft samtidigt. Då tappar man inte motivationen.
Springa på rullbandet är inte så kul tycker jag, men känns som ett måste, iallfall för mig.  

Förut var jag väldigt fram och tillbaka när det gällde gym.
Jag kunde vara där 2 veckor i streck o köra varannan dag eller så. Och sedan skippa det 2-3 veckor just för att jag inte var motiverad. Jag hade inte alls kul när jag gick till gymmet förr, eftersom att jag tränade "mer än vad jag orkade" vilket är dåligt.

Det värsta man kan göra är att gå dit och "max träna" (t.e.x. springa så mycket som man bara kan) Du gör det bara jobbigare för dig själv när du sätter den höga ribban på en gång. Jag tror det bästa är att börja sakta med det man gör och sen uttöka resultatet efter varje träning. Det måste inte vara världens jobbigaste att träna? Du kan göra det enkelt för dig? Det är det som ger dig motivationen omedvetet. Tror inte alla vet det, testa! (ett tips bara till alla som gymmar) haha.

För det är många som förknippar gym med tråkigt, vilket man gör om man inte vet hur man ska träna enligt mig.     


NEXT,GYM..

Pluggat är vad jag har gjort idag! hemskt! men allt är inte kul här i livet, som ni förhoppningsvis vet ;)
Och så till något roligt som hände nyss..

- Poppi: Stamma, vart e sopborsten?
- Stamma: Jag vet inte, eller jo här.. vadåra?
- Poppi: Det är bara en spindel..
- Stamma: vart? :O går och tittar när poppi ska döda den (jag, spindelrädd om något!    måste se att den verkligen är död)
- Poppi: (håller sopborsten så spetsen riktar ner mot marken) Tror du jag dödar den på    ett slag? (sadist)
- Stamma: Nää..
- Poppi: (PANG) kollar på spindeln ett litet tag och säger.. tror att den tappade huvudet?
- Stamma:  haha jaa det är klart!? den kan ju inte ha tappat huvudet bara sådär.





Här är en bild på jojjes bil, har inget foto på den än eftersom att den är så ny, men så ser den ut exakt, bara att jojjes bil har svarta tonade rutor, mycket snyggare är det =) Så nu har de 2 bilar.. en lyx och en sportig.

Klockan tickar, och carro ringer för att påminna mig om att vi ska gymma idag!
Ska bli skönt att gymma, tror inte vi står en timme på rullbandet som sist, men men vet?


stan mys

Drog 20 min tidigare från träningen idag för att älskling hade bokat och köpt biobiljetter samt bokat bord på kinarestaurangen på sveavägen, så vi hade nära till biografen. (Hade ingen aning) =) förens jojje berättade när jag satt på bussen på väg till träningen. 
Han ville att vi skulle göra något speciellt idag och trodde att jag slutade min träning klockan 8, eftersom att jag sa att jag började klockan 6. Så det vart ganska bråttom för mig som slutade klockan 9. Haha.. 
Det har hursomhelst varit en mysig kväll, och filmen vi såg var SAW 6, inte så värd att se egentligen, men vi ville! har ju sett alla andra så ;)

När vi åkte hem med jojjes nya bil så la vi märke till hur alla som körde fort plötsligt började köra jätte fint och respektfullt haha. Tror många trodde att jojje var civilare med sin volvo och de svartonade rutorna.. haha! 
Kan visa en bild i morgon. 

                                                          Godnatt Sverige 
                                                                (hehe skojar)


Grattis pappa, och grattis till mig! ;)

Idag är det farsdag och min namnsdag! woho! 
(Och nej, mitt namn finns inte med i almernackan) haha. Jag har namnsdag i grekland ;)
Hade helt glömt bort att jag hade namnsdag idag, så ser jag på morgonen att mina vänner har skrivit på facebook.
Tänkte först.. vad är det som händer? Sen kom jag på datumet idag..
I grekland är ju namnsdagen större än själva födelsedagen, för er som inte visste. =)
Önskar jag var där nu, just idagmed mina underbara..
   

That's why we love holidays..

Igår hade vi en skön hemmakväll.. 
Det blev ingen film, som jag såg fram emot.. har ingen aning varför? det vart bara inte av :p tiden gick o vi tävlade mot varandra i guitar hero, tittade lite på tv, och pratade.. vid 2 tiden ungefär blev alla så trötta..
 
Igår hade jag också planerat att gå ut med några vänner från min gamla klass men fick tacka nej till det tillslut eftersom att jag kände mig alldeles sliten av olika anledningar..


Tattueringen danne gjorde i somras, som jag har glömt att visa..


 
jaa, va säger man?


älskling, och danne.. (läs dannes tröja)
kan inte va lätt att va jobbig..hoho  ("skojar")

 
bara jag..

 
e n e r g i . .


ändrade rum och flyttade på bord för att få plats att kunna röra sig!
börjar bli någorlunda trötta här..


saturday night

Engångs-träningen med jags (småttingarna) gick bra idag, och likaså med min egen träning ;) tråkigt bara att min baspartner inte mådde så bra idag och envisades med att bygga iafl haha.. 
Efter dagens träning hursomhelst kom jag hem till en god och färdig middag som satt perfekt efter en lång dag..

Ikväll ska vi träffas några stycken hemma hos jojje och spela poker tror jag, och kolla på nån film tänkte vi, någon som vet en bra film? 

Nu måste jag skynda mig lite och göra mig iordning så jag kommer iväg någongång.. ;D


00.10

Har kollat lite på idol den här kvällen, och har ingen favorit direkt. Förra året var ju kevin överlägsen, och iår är alla bara så.. likadana? eller rättare sagt, så finns det ingen märkvärdig..

Fick också sms av nadia nyss, och hon frågade om vi skulle ut några stycken vid 12 tiden. Vilken tid egentligen? haha, får väll träffa dom lite innan jag går och lägger mig, för ska upp tididgt i morgon.. =)
 


lovely..

Skulle egentligen testa på bodypump idag..
MEN somnade om och vaknade igen klockan 1..
Efter att jag hade vaknat ringde en kompis och berättade om en man som hade varit på henne förut. Och idag var han efter henne igen? Som tur var hennes pappa i närheten när hon ringde till honom, och han konfronterade honom rejält. Sånt gillar vi.. =)

Idag tänkte jag ta tag i pluggandet, och kanske gymma lite så ja känner mig duktig efteråt.. ;)
Och ikväll blir det mysfredag för min del tänkte jag eftersom att jag var ute förra helgen och helgen innan det. 
I morgon så ska jag träna jags på morgonen eftersom att nildosa är på utbildning.. Så mysfredag blir perfekt!


Miss

Idag sov jag väldigt dåligt.
Har ingen aning varför? vaknade upp flera ggr på natten, vände mig och visste inte hur jag skulle ligga riktigt. Bestämde mig för att gå upp när jag vaknade vid 10 tiden och tog mig till gymmet för att röra mig lite. =)
Ikväll har jag cheerträning dessutom, och har faktiskt längtat lite eftersom att jag tränade sist i lördags.




Satt igår och pratade lite med min kompis från grekland, har verkligen saknat den tjejen.  
Mou lipeis para polu! <3


091104

Måste börja ställa väckarklockan!
Undra om jag och jojje har bytt roller? Har jag blivit sömtutan nu? Idag vaknade jag halv 3? HALV 3!? haha och efter en timma vart det plötsligt mörkt!?

Hur som helst så hämtade älskling upp mig efter ett tag att jag hade vaknat och vi åkte till haninge C där jag lånade en bok och köpte hårfärg så jag kan färga utväxten ikväll..

Har också försökt plugga de här dagarna, men har varit så okoncentrerad av olika anledningar.. men idag känner jag att jag måste och känner att jag vill plugga, så nu loggar jag ut från allt här på datan.. msn, fb.. o.s.v så jag får någonting gjort! ;)


Besök

Har saknat lilla pinglan!

Det måste vara världens sötaste lilla flicka!

Har varit lite upptagen idag.. Sabrin, jasmin, moster och lilla lovisa är på besök hemma hos mig just nu.. =) Vi har fikat och mamma lagar nu mat.
Snart kommer även björn och jojje!
Ska nog inte skriva mer idag, ska vara social nu när de är här!


Russian roulette

Grabbarna är på Michael Jackson Musical nu..
Lär ju vara grymt! Biljetterna kostade ju trots allt 600 kr..

Själv väntar jag på att klockan ska ticka fortare! ska nämligen iväg till gymmet om någon timma och möta upp carro där.. Här får ni en låt så länge.. Brukar vanligtvis inte gilla lugna låtar, tycker mer om fartfyllda och glada låtar.. men det här är ett undantag! Bara lyssna!




Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

[Chorus]
And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

(Chorus)

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life

(Chorus)


The past can not be changed..

Sov ensam i natt, och det kändes lite konstigt efter att ha sovit i typ 10 dagar hos jojje.
Mitt huvud är fortfarande fullt av massa tankar som är jobbiga att tackla ibland, men jag MÅSTE få saker och ting gjorda idag! 

* Låna en bok
* Städa
* Plugga
* Springa
* färga håret (om jag hinner)

Ganska tråkiga saker egentligen.. men som du mår bra av, och gynnar dig i slutändan. ;)



Föresten, någon som har sett den där nya butiken i farsta? Panduro hobby?
Fick hem typ en katalog, och det verkar intressant!
Tycker verkligen inte om att pyssla, men jag ÄLSKAR att slå in paket haha

 
 

                               Tycker inte ni om att få/ge bort fina paket?



Love is what i feel about you..



Vad skulle jag göra utan dig?


hemsk söndag

Fick höra ännuuu en sorglig nyhet.. idag..
att min mormor har dött. 
                         
Min älskade mormor.
Vet att du inte hade det alls bra senaste månaderna. Allt var bara besvär, och ständigt dök det nya problem upp för dig. Jag är så ledsen just nu men samtidigt glad över att du slipper lida mer. Du vart gammal och somnade in så som du är värd och borde göra. Du har helt enkelt levt ditt liv nu älskade mormor och var omtyckt och älskad av alla. Du är med morfar och har det bra nu. Jag kommer sakna ditt snälla ansikte och framför allt.. dig..
Vila i frid min ängel..


RSS 2.0