Mys!

Igår hade vi en jätte mysig kväll hemma hos kusin! Lovisa var lite blyger och nyvaken när vi kom, men efter en stund var hon busig och inte alls blyg.. Vi åt godsaker och titta lite på melodifestivalen, spela buzz och kollade på en film som gick på tv.. "På smällen" hette den, och var rolig faktiskt! Så tack Sabrin och Björn för en trevlig kväll ;) 





Så roligt att träffa och leka med lillan nu när hon växt lite, hon vinkar, skrattar och busar hela tiden!

Nu ska jag alldeles strax bli upphämtad och sen bär det av till arlanda.. =) 
Ses och hörs på fredag.. yeey ;D 


love those days!

Nu återstår bara härliga dagar framöver..
(förutom dagens plugg och tvätt till klockan 6)

Idag tänkte vi samlas här hemma hos mig och hitta på något mysigt.. Jag ska göra friterad banan med glass.. haha! har ju blivit duktig med sånt ;) Och imorgon ska jag och jojje till min kusin och hennes lilla familj och hälsa på. Länge sen vi var där.. Så det ska bli kul! =)

På söndag bär det också av till Prag med världens bästa kille.. så det ser man också fram emot mycket..

Föresten.. Har jag inte liiiite tur som åker bort nu? då jag faktiskt är sjuk och inte kan träna fullt ut? Har ju verkligen tid att samla mig och bli frisk till nästa lördag.. woho!! perfekt tajming? Det är inte alltid man kan det haha.. Har en tendens att få dåligt samvete om jag inte är med, speciellet nu när vi kör program..
Men men, man får väll vad man förtjänar? Har inte varit borta en enda träning på hela terminen? tungt eller? ;)

Friterad banan med glass.. (och sirap) <3

haha


tack..

Jag försöker lära mig att dricka te.. Är tydligen bra med grönt te? Har testat i två dagar nu och det smakar äckligt varmvatten.. ush!

Träningen gick bra idag.. Nu vet jag inte om jag är sjuk eller har dålig kondition? När jag bygger försöker jag andas, men det går inte.. Har nysit hela dagen idag, och är förkyld, men det har aldrig påverkat min träning förut? Nu har jag ont i bröstet, och andas väldigt djupt.. Hoppas det bara är min konditon, och inte att jag är sjuk..

Och du? Vem är du? Kan du inte bättre? så håll käft.. tack! 


what if it was me..

Idag har det varit en riktigt tuff dag.. Har inte varit med om något liknande någonsin..
Även om det inte handlade om mig så var det sjukt jobbigt.. tur att det löste sig.. känner att jag har världens huvudvärk nu sådär i efterhand, och längtar till söndag, då jag åker bort några dagar till prag, med ingen annan än min älskling..

tuesday

Skulle gått på afropowerdance idag, men orkar inte åka hemifrån eftersom att jag pluggar idag.. Och det roligaste är att jag hittade 2 st "träna-hemma" skivor..
Den ena var för benen och den andra för mage och rygg, så jag kunde inte låta bli att testa! Det var en riktigt bra träning, med massa nya övningar som jag aldirg har gjort förut..

Nu har jag dushat klart, satt på mig myskläder och ska ta med mina böcker till jojje för att skriva klart mitt arbete, eftersom det är så lugnt där =) Det är det aldirg här hemma haha! 

Sen ska vi ladda ner någon film, det var ungefär 2 veckor sedan vi såg en film sist..


in my head

Äter världens godaste grekiska sallad just nu.. Har inte ätit det på år och dar känns det som.. Dagens träning var lite flum kände jag.. lite knas, men samtidigt rolig träning.. haha alla är bara för underbara..

Och förutom single ladies, har jag också fastnat för en till låt.. lyssnade på den HÖGT idag på morgonen när jag vaknade.. Och den gör mig bara så glad.. :p




godnatt


yee



Vi har haft en riktigt rolig kväll.. förutom att jag nu mår illa av allt godis jag ätit..
Nadia ska föresten föreställa baboon..


Lörday

Kom precis in me min galna lilla hund.. ute i snön är hon en riktig dåre.. hon verkligen dyker ner i stora snödrivor me ansiktet före, det ser inte riktigt klokt ut, sen ropar man på henne och hon tittar upp med världens sötaste snöansikte. Ska ta bild nästa gång så ni får se :p 

Nu ska jag tänka ut något gott att äta till melodifestivalen som börjar om en timme ;) nadia och company kommer över snart..   

sämstskit

Jag skulle dragit om en kvart hemifrån, och så får man ett inställt-träning-sms.. lite tråkigt, såg verkligen fram emot dagens träning..

Och vilket jävla snöoväder det är ute, ser inte ut så mcket eftersom halva fönstret är täckt av snö, men ser snövindarna haha! Snöö! Försvinn!

Nu får jag väll hoppa in i sängen och mysa med jojje istället, alldeles nyvaken och mysig som han är!

snöstorm

Hörde från mamma att det ska bli snöstorm idag, och hon brukar inte ha fel! Så håll i er!

Nu ska jag inte göra något annat än att plugga, till ungefär klockan 6? och sen ska jag baka min första morotskaka! woohooo! ;)
Efter så många timmar av plugg lär jag bli ganska så uttråkad, så får väll kanske gå ut.. struntar i om det är snöstorm eller inte? äh får se sen, vad jag känner för! 

I morgon efter min träning kommer lil-lovisa och familjen hit, mys! Det var ett tag sen man såg dom..

beautiful

Snart ska jag börja klä på mig inför träningen, har kvar lite träningsverk från i lördags? i axlarna bara som tur..

Har också varit med älskling i stan idag och hämtat hans nya mobil.. Han byter mobiler väldigt ofta och har kommit fram till att det är sony ericsson han ska ha..



Imorgon ska jag baka morotskaka, haha har lovat här hemma att jag ska göra det.. det är inte ofta jag bakar, (typ aldrig) så får se hur de går.. :s
Sen på kvällen får vi se vad som händer.. Något roligt iafl! ;)


goodmorning

FAN.. känns som jag börjar bli sjuk nu.. jag börjar få ont i halsen när jag hostar och är redan lite förkyld.. Tur att det är NU och inte senare typ i mars eller något.. peppar peppar.. :s

Inget pluggande idag för den delen, så skönt! Ska göra något annat kul istället.. stääääda! wiiiiho! ;) haahaaaaaa skojar..

Känns för övrigt konstigt att vi ska få ett nytt postnummer från och med 1 april.. kommer ta ett tag att vänja sig vid det..



 

Valentines day

Gjorde inget idag med älsklingsjojje.. eftersom lite saker kom i vägen, men att vakna vid hans sida, räckte för mig..  

Igår hade vi en 6 timmars lång träning i svartbäcken, och det gick riktigt bra..
Tiden gick väldigt fort, vi var duktiga, och vi gjorde framsteg ;) i guess.. så som det brukar vara..
Så skönt att bara ha en heldag och bara kunna träna på vad man behöver.. kunna finslipa lite saker helt enkelt.. Idag hade vi träning igen.. chillträning ;) och har lite träningsverk lite här och var, mest i axlar.. Så skönt att vi inte har träning förens på torsdag, första gången jag faktiskt känner så haha..

Lite flumbilder då från gårdagen.. som jag tog från lejlis! =)
http://livetenfest.blogg.se


Liiv och Lejla


Junior och senior blanding..



Lejlogull visar sin oskyldiga sida ;)

 

   

matpaus, jonna och jag haha!


Mys fredag

Snart ska jag ut och ta en massa luuuuuuft, känner verkligen att jag behöver det efter en lång tid hemma, haha! Har bara suttit och pluggat och fått klart på saker och ting.. Skönt! 

Mai is still sick.. trodde att jag skulle få träffa henne idag, men de får väll bli en annan dag då ;) och nadia är förhoppninsgvis hemma för en chillkväll med oss..
Morgondagen är inte så mycket att leka med.. Ska träna från 13-17.. gosh! men men.. ser framemot en dag med tjejerna! Allstars is the shiiieeeeeeeet YAO.. haha! <3   


Bully beat down ;) yey

Hade träning idag och det gick bra.. träningsverken? ska inte den komma i morgon?
Ett steg närmre nu brudar..
Och nu känns det som det ska kännas, även om det är lite jobbigt att köra programmet om och om igen, så är det skönt att vi har börjat göra det..

Efter min dush fastnade jag verkligen för ett program på MTV som hette Bully beat down, såå roligt program! haha!
Det handlar om mobbare som får igen, genom att "mobbaren" fightas i en ring med en MMA kille.. De får verkligen s t r y k, medans den som vart utsatt för mobbning typ "offret" sitter och kollar på, OCH får pengar för varje gång "mobbaren" i ringen ger upp.. ush.. hatar mobbning..
Fast har inget emot när man mobbar mobbarna? Eller vad man nu säger..

SOL

Blir så glad när jag ser solen, hur den lyser upp allt här hemma.. Känns lite som sommar, om man inte kollar ut och ser snön förstås. 

Sitter och pluggar just nu, och bara önskar att jag vore klar.. Har loggat ur facebook, och msn nästan ;) haha, så får hoppas att det kommer gå mycket fortare nu, vilket jag vet att det kommer göra..
Så jag också hinner åka till haninge senare innan träningen för att lämna ett cv till en butik som jag vet söker personal, men kan ju tyvär inte nämna namnet på butiken än? eftersom att jag vill vara där först naturligtvis..

Alla hjärtans dag på söndag då.. "kärlekens dag"
En mysig dag helt enkelt.. då man umgås med sin älskade, om man nu har någon vill säga.. man påmins om kärleken man har för sin pojkvän/flickvän.. 

Märker alltid den här perioden hur alla singlar blir lite smått desperata och bara önskar de hade en kille/tjej..
Den här dagen borde ju faktiskt alla se fram emot tycker jag, eftersom att alla par umgås ju med varandra (oftast) och singlarna går väll ut eller? kanske inte en söndag? men de BORDE ju de tycker man..

Och hur vore det om alla hade den inställningen att det är kärlekens dag, och bara göra ett framsteg? om man tycker om någon till exempel.. ;)
Det är faktiskt inte bara "våran" dag, (vi som har ett förhållande) Utan singlars dag också.. Tycker jag! 
För övrigt tycker jag att det är lite smått överskattat med alla hjärtans dag.. Eller? 

long time ago

Ställde klockan på tio idag, men vaknade vid halv ett? inte så sköönt, eftersom jag har planerat in saker som jag måste göra.. så nu är det lite bråttom för mig ;) innan jag sen ska gå träning.. längtar verkligen tills vi har allt och bara nöter in program efter program efter program.. 

Drack precis saft till min frukost, sist jag drack saft måste ha varit några år sen? Minns inte sist.. Har aldirg gillat saft tidigare, men nu gjorde jag det.. smaklökarna mognar väll också? eller.. ne.. nu drar jag =)

kistamässan..

Idag är det en ny dag, och jag mår väldigt bra, vilket jag inte gjorde igår.. men problemen löste sig som tur var.. 

Idag ska jag också ställa mig i bostadskön, fattar inte varför jag inte har gjort det tidigare?

Dm kommer för övrigt äga rum i kistamässan ;) trevligt va? 
Kul att få tävla i en ny hall, hoppas verkligen att den är bra och att den inte är för stor eller för liten! Och fräsh lär den ju vara eftersom den är nybyggd.

Nu väntar mina tråkiga böcker.. 

bad luck

Just nu är jag inte alls på humör..
Mamma mår inte bra, jag tänker alldeles för mycket på saker och ting som jag inte behöver egentligen.. Har precis bråkat med en person, och ja.. har inte lust att skriva så mycket mer om det.. Allt löser sig väll! Det brukar väll vara så? 


status

På morgonen idag såg vi att våran hund hade något rött på tassen.. Vi trodde ju hon hade gjort illa sig så vi kollade närmare, och såg inte så bra vad det kunde vara? Försökte kolla om hon hade något sår någonstans.. men nej.. ingenstans. 
Efter en stund hittade mamma sitt röda läppstift bredvid hennes säng.. Alldeles söndertuggat. Frågan är? Vem var boven? haha! Om inte lilla lambolina ;) Men vadå? Hon vill ju också vara fiiiin haha..

Jag har gått upp ett onödigt kg, hur töntigt som helst att tänka så egentligen.. men ja hatar att inte väga ett jämnt tal så jag ska nog till gymmet idag.. Och sedan ikväll blir det nog utgång med lejla och liiv, eller sarah och nadia, vilket som egentligen.. båda paren ska ju till grodan ;) Bara kul med flera ju..

Nu ska ja fucking plugga igen!
Tråkigt föresten att jag inte kan ta bilder, det är en liten prick på min kamera som stör mig.. men den ska bort och då kan ja ta bilder igen äntligen!

Ha en myyyyyyys fredag!


Friday morning.. ;)

Här sitter jag och dricker en kall oboy.. och det finns fan inget bättre än det ;) Anledningen till att jag inte skrivit på några dagar är för att jag har pluggat..
Jag har liksom suttit och läst och läst och läst, dött, och läst ännu mer..  

Hade också träning idag under kvällen.. Det gick väll helt ok.. Kom på efter träningen idag hur mycket jag faktiskt gillar lördgastränigarna egentligen..

Torsdagsträningarna är mycket jobbigare än självaste lördagsträningarna? Hur kommer det sig tänker ni?
Jo.. vi tränar ju Lör, Sön,(varannan onsdag) och Tor.. och det hinner ju gå några dar innan torsdagsträningen..
Så vi är typ lite stela då på något sätt? flummigare, och tränar dessutom med våra miniorer.. Så det blir ganska livligt med två lag i samma hall.. ;) Haha!
Minns också att vi förut hade lite problem med närvaron på lördagar.. och jag tycker personligen att lördagsträningarna är de bästa träningarna, då vi tränar klockan tre på eftermiddan, en alldeles utmärkt tid egentligen?
(dvs. om man inte räknar med utgångar eller liknande på fredagar) För vi ger så mycket mer än vad vi tror..?
Oftast har man den inställningen att det är en helgdag och inte "orkar" träna (ni vet vad jag menar) och egentligen vill hitta på något annat istället?
Och det känns lite som att de här negativa tankarna som "åh nej orkar inte träna på en lördag" eller "gud vad seg jag är?" eller "var uppe alldeles för sent igår" gör att vi klarar av det vi ska göra på träningen.. Haha.. Just för att vi är lite trötta och omotiverade presterar vi mer för att det inte ska synas, och det gör väll att vi gör det vi ska? Sen efter träningen är man på humör oftast, och träningen gick "plötsligt" as bra..  

Så nu längtar jag lite smått till lördag då ;p

Nu ska jag sova, för att klockan är jätte mycket. Och vill helst inte sova bort hela dagen..

Har föresten svårt att tro att ni skulle ha missat eagles blogg?
Här får ni ifall att..

http://nationalchamps.blogg.se 

GODNATT PÅ ER!

totalt misslyckat

Jag och nadia var ju som sagt på  sats idag (dans aerobics)
och det var allvarligt talat.. s ä m s t !.. Hon som hade dans-aerobicsen var det skummaste jag sett på länge? VAD fan gjorde hon på sats?
Hon var helt efter stackaren.. hennes kläder, musik, koregrafi, hår.. Hur tänkte hon egentligen? Ingen i salen fattade vad hon höll på med? hennes danser var det sjukaste jag någonsin har varit med om, OCH kommer vara med om förmodligen.. det är en sak som är säker. Haha herre min gud.. Allt var ju bara så.. ologiskt?

Hursomhelst så ska jag alldeles strax gå och lägga mig.. börjar bli ganska trött? Skönt att man blir trött nu för tiden då! haha.. Var inte såå länge sen jag undrade ifall jag var mänsklig över huvudtaget? ;)

bouncing balls!

HERREGUD, vad man kan fastna för spel ibland.. jag fastnade nu för det bouncing balls på fb.. helt sjukt haha.. orkar inte.. får öva lite sen. :P har fan ingen tid nu! älskling kommer snart.. sen så ska jag till sats med nadia och testa lite, och jojje ska själv åka och träna fotboll..

Jobbigt föresten det är nu när de har stängt av varm vattnet för en dag, i våra hus.. :/ Och i morgon ska elementen stängas av för en dag.. Hur ska det gå? 

 

  


nattrunda..

Kom hem från en ganska lång runda med jojje.. Det var väldigt kallt ute faktiskt, men samtidigt skönt att promenera..? aja.. vi snackade om allt möjligt iallfall.. och kom fram till mycket likaså.. Vi, precis som alla andra längtar till sommaren.. kul va? haha! Nej? men det var skönt att få prata av sig lite om vissa saker.

Glömde säga att jag var på bio igår natt.. vi såg instängd 2.. 
Vi stod där i kön till kassan och valde mellan olika filmer.. och kom på att vi tyckte instängd var bra, så då valde vi att se tvåan också.. 
Och vet inte vilken som var bäst egentligen? Jag älskar ju SKRÄCK? och att bli uppskrämd och allt.. =) Och det är därför jag älskade den första filmen så mycket haha! Men den andra hade mer handling? och var lite mer spännande.. Hursomhelst så hade jag en mysig kväll med min älskling iallafall.. 

RSS 2.0