summer

Jävlar, 24 juni skrev jag sist.. är ju typ en vecka sen!?
Tycker inte det är så jätte roligt att skriva när designen är så ful :p Får faktiskt ta och fixa den när jag är klar med mitt rum.. Målar, kollar möbler, har även fått hem mina efterlängtade tempurmadrasser ;) och allt ska vara klart tills älsklingen kommer hem, om ungefär två veckor..
Ska föresten kanske inte till grekland i år på grund av lite olika anledningar.. Men får se vad som händer.. Ibland är jag glad att jag inte ska åka, men samtidigt skulle det kännas konstigt att inte åka dit, när jag åker dit varje år?
Men stället kommer ju finnas kvar föralltid så.. aja.. får se, man vet aldrig vad som händer.. :p
För övrigt har jag passat på att sola nu när vi har sol här.. vilket är jätte skönt! Skulle få ångest om det började regna efter det här bra vädret. Känns ju NÄSTAN som grekland när det är som varmast.. haha

älsklingens birthday!

Idag fyller älsklingen år och vi har pratat (ganska mycket) mer än vanligt via micken på datan.. Han fick även mitt brev idag, samt lite småsaker som jag skickade till honom, och han tyckte om det jätte mycket!   

Just nu städar jag undan lite i mitt rum (as roligt) hela rummet ska UT och ett helt nytt rum ska IN.. :P jojje kommer tappa hakan när han kommer tillbaka och ser mitt rum.. ;) Allt kommer vara helt nytt, från vägg till möbler..

SOL SOL SOL

Jag älskar att det ska vara soligt hela veckan, och likaså på midsommar.. =)
Ska bara vara ute så mycket det går nu när det är sol! Det är 19-22 grader ute..
Idag ska jag äntligen hämta ut min telefon, som jag har väntat på ett riktigt bra tag nu. Äntligen säger jag bara.
Får se vad hittar på för mys efter. Säkert lite solning med nadia och mai, måste ju passa på nu när solen är framme ;)

Kom också på att det är väldigt många som fyller år på sommaren i min familj/släkt
juni: jojje
juli: jasmin, sabrin, niki, poppi, lelle
augusti: daniel, pappa
Och i september jag :p (ville bara påpeka det) men de räknas ju inte som sommar. Haha!

Ska känna efter på balkongen om det går att använda shorts kanske..

Letter

Vilka dagar.. Har varit helt osocial de senaste 4-5 dagarna.. Har lunginflammation och tabletterna jag tar gör att jag mår illa. Det är väldigt skönt när jag väl ligger och vilar.. Nadia har också varit här några ggr och gjort mig sällskap, men för första gången har jag faktiskt mest velat vara för mig själv.. Riktigt skönt ju! Och det är inte alls likt mig. Jag brukar oftast bli rastlös och sällskapssjuk. Men kanske vill vara själv eftersom att jag sover hela tiden.. haha! Ush lat jag är.. haha..
Hursomhelst ser och pratar jag med jojje på datan.. Han är för tillfälligt hos sin kusin i grekland, som har en studentlägenhet 3-4 timmar från jojjes hus. Jojje säger att det är jätte varmt och att de har köpt en fläkt som de verkligen är i behov av, så de låter ju skönt ;)
Älskling fyller även år på torsdag och jag har skickat ett litet födelsedagsbrev till honom :D haha! Tyckte det var jätte kul, eftersom det inte är något jag gör ofta. ;) Han lär också tycka om den.. Det är jag säker på.. Hans present har han redan fått i förskott =)
Nu ska jag kanske nog ta cykeln och lämna av mitt brev, och efter det gå och vattna jojjes blommor.

15 Juni

Har varit så trött dom här dagarna, sover ju verkligen konstiga tider.. ush!
Häromdagen var jag nadia och mai hemma hos jojje eftersom att jag skulle vattna blommorna lite eftersom hela hans familj är i grekland.. Mai såg en otroligt stor spindel i badrummet innan vi skulle dra och jag vågade inte titta på den först.. Sen efter ett tag vågade jag tillslut. Vi bestämde oss för att döda den.. Jag skulle inte kunna gå ifrån huset annars. Jag skrek så att jag fick ont i halsen när den rörde sig. Haha..
Igår åkte jag hem till min kusin, träffade lilla lovisa, åt middag och spelade deras roliga monopol :p
Nu ska jag äta pizza och sen möta nudie!

stay positive

Vi hade jätte roligt igår när vi var ute.. not! haha! 
Helt ärligt så skrattade vi mest åt massa knäppa människor som vanligt haha, för att vi hade så tråkigt igår! Både människorna och själva stället var helt enkelt inte vår grej.. Vill inte ens säga vart vi var haha! Slöseri på tid var det verkligen :p Idag tar vi igen det på inget annat än grodan sergel eftersom att det är sista kvällen där innan de "sommarstänger" hihi ;)

Jag börjar längta till grekland lite.. haha



  


brors student!

Idag tar min bror lelle studenten! Han springer ut klockan 1 i fredrika bremer. Det ska verkligen bli så kul att se alla studenter rusa ur skolan av lycka! Minns hur det kändes! ;)
Ikväll blir det väll party eller något, det vet man aldrig.. :)
Min lilla älskling åkte till grekland igår och det känns lite tomt faktiskt.. Som igår när när jag skulle hem ifrån träningen, då tog jag direkt upp mobilen för att ringa honom, men kom på att jag inte kunde det.. lite tråkigt..
Nej nu ska jag börja göra mig iordning så jag blir klar i tid.. orkar verkligen inte stressa.. kommer bara ångra mig sen :p
Känslan innan man springer ut.. går inte att beskriva :)

9 juni

Idag är det onsdag, och min kropp har precis återhämtat sig ifrån helgen.. har varit så trött de här dagarna!
Idag är det också sista dagen jag träffar jojje. Lite trist! :/ Sen åker han till grekland!
Nu ska jag äta frukost, och fundera på vad som ska göras idag..


RM

Igår hade vi i laget en lång, rolig och framförallt en minnesvärd dag tillsammans ;) Jag hade helt ärligt jätte kul! Vi fotade mycket både inne och ute i det fina vädret. Vi skojade och peppade varandra. Sminkade och hjälptes åt.
Ja, allt möjligt egentligen.. Men efter så många timmar tillsammans (7 timmar) ville man bara stå på mattan och få göra sin grej.. Vilket vi gjorde tillslut.
Väl på mattan gick det jätte bra.. trots några få missar, så räddade vi det väldigt bra. Vilka kämpar vi är! Det slutade med ett välförtjänt guld och självklart glädje. ;)
Efter tävlingen drog jag och lejla hem till liiv, firade i typ 10 min, sen dushade vi och träffade resten av laget och åt på fridays. 
När jag kom hem träffade jag min älskling som väntade på mig och sedan drog vi hem till honom ;) Där somnade vi fint och vaknade sent. Ganska väntat..
För övrigt åker jojje till grekland på torsdag och vi kommer väll inte träffas på över en månad. Kommer kännas lite tomt..





  













Power is the best förening in the world

Jag är så jävla koncentrerad på den här helgen, att det inte är sant.. var bara tvungen att säga det haha. Årets cheer helg är nu kommen, och idag var första tävlingsdagen.. våra miniorer och juniorer vann båda guld, och våra juniorer vann även mvp (most valuable perfomance) kunde inte ha slutat bättre helt enkelt..

I morgon är det vår tur, och jag är inte nervös än.. blir ju alltid nervös samma dag jag tävlar, så de tur att ja kommer kunna sova ut.. skönt!

Snart ska jag göra mig iordning för att sedan gå till bella och sova över där! Woho! Kommer sova bra efter dagens prestationer.. 

Jag är så glad.  

Jag bara älskar sommaren..

Då det händer mycket.. Man är ute jämt och bara bryr sig inte om något.. nästan :p

Just nu är det mycket cheer i huvudet eftersom vi tävlar SM på söndag. De här dagarna har vi jobbat på vårruset, och det har gått fort. I helgen blir det att kolla på våra juniorer/miniorer, sen blir det hem till bella och vakna tidigt för att åka till uppsala på söndag morgon. ;)

Nästa vecka tar även min ena bror studenten. Jag vil ta studenten igen, det gick alldeles för fort tycker jag! =/



Här är jag och några från min gamla klass, från förra året då vi tog studenten! miss you (vissa) haha


RSS 2.0