Niki 18 år!

Vart tog solen vägen? Det räcker inte med att det ska vara varmt ute :p I morgon väntas myckeet regn, får väll bli bio då på kvällen eller nått :) Inception? Någon som har sett den? Vissa säger att den suger, andra säger att den är grym.. :p
Idag fyller föresten min lillasyster niki 18 år.. har inte fattat det riktigt än! hehe :) vi ska äta gott och fira henne lite.. 
Ikväll ska hon ut tror jag om jag inte minns fel.. 
Vad mer har hänt på sistone? Jag har inte fått min bikini som jag beställde från french connection haha, och jag försöker även gå ner i vikt..
wish me good luck!


dont worry, be happy

Haha det var ett jävla bra tag sen jag uppdaterade ;) Jojje kom hem i veckan, och jag tycker inte om att sitta på datan när det är sommar..
De sa ju att det skulle vara regnigt idag? Inte för att jag vill det egentligen, men det kan ju regna när jag ska på bio ikväll kanske.. :) haha och det är ju mysigare om det regnar! haha..
För övrigt så är mitt rum helt klart.. Och sängen är bekvämare än någonsin.. :p Nu ska jag duscha och göra mig iordning för att gå ut i det soliga ;) Men så varmt ser det inte ut att vara..
Det gör också lite ont i hjärtat nu, när jag inte kommit iväg till grekland..
Mina vänner därifrån skriver.. typ hela tiden, och jag vill helst inte att de skriver till mig, även om jag blir glad innerst inne för att vi skriver till varandra.. blir lika påmind och ledsen varje gång över att jag inte är där. Lite jobbigt.. Jag vet inte om jag orkar vänta ett helt år, över att få träffa dom igen.. This summer sucks!

9 juli

I morgon ville jag sola lite, men blir nog ingenting eftersom att jag ska hem till bella och kolla på cheer EM (live) med henne.. SÅ KUL! Har dessutom saknat henne och texas.. Så sola får vänta! ;) Hoppas verkligen det går bra för eagles och fabest i morgon.. De möter massa massa lag, spännande. ;)
Nu är det väldigt tomt i mitt rum.. jag längtar tills jag får alla nya i början på nästa vecka!
Sen kommer älsklingen hem som inte ja har sett på många många veckor..

love

Jag färgade mitt hår i förrigår.. Och det slutade inte som väntat. Det är det ljusaste jag har haft tror jag.. Känns lite knas.. men hoppas att det blir bättre inom en vecka.. får väll annars göra något åt saken. :p
Om en vecka kommer min älskling hem!

färgning på g..

Nu sitter jag här me lite färg i skallen, färgar lite utväxt men de blir nog hela håret, eftersom det är en annan nyans ja har valt den här gången.. =) Snart ska jag även färga syrrans hår.. Köpte en färg till henne också igår :p eftersom jag vet att hon ville färga håret.. och som tur gillade hon färgen som jag köpte.. Hade kvar kvittot ifall hon inte skulle gilla färgen.. But she did! ;) 
Idag ska det bara vara grått och regn så.. Lite trist, men har lite annat att göra så får inte ångest över att inte sola.. haha ;)  


let the day begin..

Idag är det molnigt, och ska passa på att göra mina NÄST sista ärenden idag.. Väntar på att min bror ska vakna så att han kan börja övningsköra.. så att han även kan passa på att köra mig dit jag vill.. ;)
Jag är hursomhelst förberedd och klar för att åka.. Hatar att vänta.. :p

evil dog

Idag har det varit väldigt varmt ute, skippade solningen idag ;) och åkte runt lite överallt för att hitta en snygg fondtapet.. och jag hittade en på bauhaus. Jag är mer än nöjd.
När ja kom hem tog jag min gulliga hund på en runda, men när vi kom in igen var hon inte lika gullig när ja skulle dusha henne.. tänkte att hon kanske var varm. Då bet hon mig istället och sprang och gömde sig under mammas säng den fulingen.. haha
Nu ska jag laga något riktigt gott till mig själv. Känns som att jag är sugen på allt just nu..

1 juli

Inte lika mysig dag idag inte.. men men, får väll se det positiva med det. Tar alltid tag i det tråkiga då, typ som att städa, eller tvätta haha.. Men jag är inte den personen som gillar att sitta hemma en hel dag så får väll hitta på något.. Får förhoppningsvis träffa söta texas och gull bella lite senare..
trodde inte man kunde bli sötare, men det kunde han visst..

RSS 2.0