wohooo =)

Dags för mig att vakna nu innan allt borr i jojjes badrum.. renovering, woho! ;)
Somnade 5 i natt så är inte så jätte pigg på att vakna, men lika bra eftersom jag ska på träning lite tidigare idag.. Sen ikväll ska jag och nadia på middag! ;)

22 april 2010

Nu börjar jag skriva igen.. Är klar med all stress nu som har varit hos mig ett tag haha :p Känner faktiskt hur allt börjar lugna ner sig.. As skönt!

Jag är fortfarande sjuk, men har längre inte ont i halsen, och jag har verkligen lust att skjuta den doktor som sa att jag inte hade något när jag var där förra veckan.. utan att ens undersöka mig (till en början då)
Fast sen när jag intalade honom att jag verkligen trodde att jag hade streptokoker, så kunde han tillslut undersöka mig? idiot rakt av, helt ärligt vad tror han att jag kom dit för?
Hostade även som en tok den dagen minns jag, och det var ju heller inget konstigt.. Nä ;) Jag undrade då.. vilka är hostmedicinen till för? om inte mig? (hann inte ens andas förens jag började hosta igen) Fick så mycket tårar för att det var så ansträngande att hosta.. usha..
För övrigt går mina tankar till Eagles just nu.. Kommer de iväg, eller inte iväg till usa? Det får vi väll reda på i morgon när jag vaknar hur som helst!
Nu ska jag sova! Natti!

Sol sol sol

Jag suger för tillfället på att uppdatera, men har verkligen inte tid just nu, min blogg ser riktigt hemsk ut i know.. :p och jag har jätte mycket att göra just nu, har ett prov nu i veckan som jag måste göra, sen söka jobb, ringa lite privata ärenden, träna, och när jag jag blivit klar med allt det så lovar jag att börja uppdatera igen ;)

Ut nu i solen med er! ;D

vad hände?

upps råkade trycka på något så designen ändrades, får ordna de där hah.. godnatt

Uppdatering

Dags för lite uppdatering då.. Vet hur irriterande jag tycker det är när andra inte uppdaterar ibland.. Får väll göra om designen snart när jag får tid, så det blir lite roligare att skriva också haha =)

 

Vad har hänt på sistone för min del?
Jag har firat påsk, (grekisk) varit på middag, haft massa myskvällar, fått spa-massage av jojje haha, han spelade thai massörska, så roligt (och skönt faktiskt) har även åkt på en jävla förkylning som vägrar gå bort.. PLUS en "gubbhosta" haha som jag kallar det konstigt nog.. Jag som alltid bruka mobba alla som är sjuka under en lång tid.. Fan börjar tro nu på det där "ta i trä".. Jag tar aldrig i trä =) 

Hade även första träningen idag efter DM, och det var trevligt tycker jag, ;) även om inte jag kunde träna så mycket..  Någon som vet någon "mirakelmedicin" mot hosta eller förkylning? jag orkar seriöst inte längre..

<3


glad påsk

Igår var det exakt 1 år sedan min morbror dog, alledeles för ung.. Du lever kvar i våra hjärtan..  

Igår efter träningen drog jag direkt till min bror i vh, där vi åt lite, kollade på this is it och spelade.. Vi kom hem vid 4 tiden och idag vaknade jag klockan 3.. ush vad jag hatar att sova bort dagarna, det är hemskt!

Den här helgen är det också påsk.. Och för greker är påsken stort ;p Så man samals äter middag och ja, firar påsken helt enkelt. Även jojjes fotbollsmatcher börjar nu i helgen också, tror att han har en i morgon på morgonen? som jag kanske kollar på =)

Jag vill föresten också bli frisk NU så jag kan gå ut och börja springa, och dessutom kunna träna fullt ut på träningarna..


RSS 2.0