HEJDÅ SVERIGE, HEEJ GREKLAND ;)

Det här är sista gången jag skriver, har fullt upp just nu, kommer inte att uppdatera något där borta vad jag vet just nu, annars kommer det bara en STOR bildbomb när jag kommer hem. =)


Kommer vara borta från 31/7 - 27/8
Vi hörs!

GRATTIS PÅ ER!

Idag kommer det bli lite stressigt, ja måste köpa en ny bikini, och piercingar, eftersom att min svullnad börjar gå ner nu, och piercingen är stor.

Sen ska jag tvätta, packa, och jaa, bara det är jobbigt :p fick ju inte så mycket gjort igår med packningen, råkade somna framför soffan ett antal ggr, och jag insåg tillslut att jag aldirg skulle orka.

Idag fyller också mina bröder år!! Gratttttiis! Nu är vi lika gamla för tillfället, tills jag fyller 20 i september. haha


Och här får ni 2 bilder på tvillingarna från förra året, då de fyllde 18 år!
 
LELLE


POPPI!


I övermorgon!

Idag kom melina hem (min syster) och hon var väll inte hemma så länge förens hon drog vidare till hennes kompisar haha. Sen så var mai här idag också och drog ifrån mig nyss för att hon ska hämta upp sin mamma, och jag ska alldeles strax börja fixa min väska lite så inte allt görs i morgon, hatar att stressa. Dessutom är det är ju skönare att få det gjort. Nu ska jag äta glass och sen sätta igång. 
=) Hörs! 

STAN

Kom precis hem efter att ha varit i stan med isabella i över 4 timmar. Jag handlade massa kläder och skor o.s.v till mig som jag kan ha i grekland, fick dock lite ångest över att jag handlade allt så fort, men nu när jag testade allt hemma så ångrar jag mig inte ett dugg. Allt är så färgglatt och fint! Köpte även en kofta och spetstights till min syster som fyller år, vet att hon ville ha det så..

Ikväll är jag uttråkad faktiskt, d.v.s ensam.. ska inte göra något speciellet, är van att gå ut på kvällarna men idag ska jag bara sitta hemma =( vad ska jag hitta på? jag tycker inte om att titta på tv, och kan ju heller inte sitta på datan hela kvällen.. måste verkligen alla vara bortresta? längtar såå till fredag då det är min tur!

Och måste bara säga att jag är mycket gladare nu än vad jag var i söndags, allt löser ju sig nu, cant wait! ;)
 

MIN SÖTA!





På morgonen gick jag upp på toalletten riktigt trött var jag, och när jag skulle tillbaka till sängen för att sova såg jag min hund ligga där, fattar inte hur hon hann komma in och somna så fort? Jag gick alltså till toalletten, sen till köket för att dricka vatten, och ja, det tog ju inte så lång tid, men iallfall MITT I hela sängen låg hon och sov. Hon vaknade inte när ja satte mig på sängen för jag trodde ju hon skulle göra det, men nej, så jag gick in i vardagsrummet och satte mig och kollade på tv, sen kommer hon överlycklig och hoppar över sofforna, helt pigg, och ville hälsa, som om hon aldirg hade sett mig förut. hahaha. Lite kosntig hund, men söt!

Idag ska jag träffa isabella och kolla lite saker i stan, och när ja kommer hem ska vi fira min syster lite, inte så mycket idag eftersom både hon och alla andra jobbar. =) 
 


 


4 DAGAR KVAR

Kom nyss från en liten runda som jag tog med mai, känns skönt att det var sista dagen jag jobbade idag, och riktigt skönt känns det att veta att jag slipper gå upp på morgonen.

I morgon fyller min syster Niki 17 år? herregud, känns som jag va 17 igår. :S Ska åka in till stan med isabella och kolla runt lite, sist jag såg henne var på vår student, då vi sprang ut som lyckliga idioter =) hoppas jag hittar något fint, lär ju vara ganska mycket rea eller se tomt ut överallt som det oftast gör vid den här tiden. 

Godnatt!

HOPELESS

Kan man inte bara få som man vill, när man vill det?


26 JULI, 5 DAGAR KVAR

Såhär såg min tunga ut igår haha, riktigt fet och svullen.. Kunde inte lyfta den, trodde för ett litet tag att mina muskler var förlamade.





Sen får ni en bild på underbara lovisa, hon blir bara sötare och gosigare för varje dag! Kolla låren! <3



Nu ska jag fösöka äta lite, sen träffa någon kompis, ska ringa mai och kolla vad hon har för sig.. 5 dagar kvar till sol och värme, varje dag TACK!

FIRAR

Sitter just nu hemma hos min kusin sabrin och firar henne själv och min kusin jasmin. Grattis tjejer, hipp hipp hurraa! =)
Jag kan inte prata så mycket eftersom att jag har piercat mig idag, det kändes ingenting när jag tog hålet, hade lite andra förväntningar, men nu känns det lite svullet iallafall, och får väll hoppas att det inte gör så ont sen då..
bilder kommer sen! ;) ska nu umgås lite, vi ska spela spel,äta o.s.v


GOD MORGON!

Såg ni Gotlandsfärjan som hade krockat? eller jag såg det nu iallfall ni kanske inte har vaknat ännu.. solen skiner iallafall för fullt och  jag ska snart åka och jobba! jobbigt att inte kunna sola! =( är van vid att bara slappa, men det är skönt och jobba lite och sen få löning, tycker väll alla antar jag.. ;) 
Nadia åkte iväg igår och ingen Jojje är här heller, men som tur är Mai kvar!
Idag tror jag det blir hål i tungan, om jag nu vågar såklart, får väll se 
  

ÄNTLIGEN!

På jobbet ringde pappa mig och sa att han hade bokat grekland biljetter.. Jag åker 31 juli, och kommer tillbaka 27:e augusti tror jag, har inte bokat resan tillbaka än, men det gör pappa när jag är i grekland.
I morgon ska jag jobba, och nadia ser jag sista gången idag innan hon far till marocoo, och då ska ska det firas! ne, bara skoja.. men ja ska pierca tungan också i morgon tror jag, och även fira mina kusiner som fyller år samma dag, om det nu blir något just i morgon. 

Nu ska jag ut och här får ni en bra låt som jag tycker om.. 


=)

Jag kom precis hem från jobbet, och ja funderar på att pierca mig i morgon, antingen i tungan eller i örat. Men inget är bestämt just nu. Jag är riktigt hungrig och ska ta något och äta, sen ska jag ut och träffa nadia och mai, jojje håller på att bila ner till grekland just nu! =) Så honom kommer jag se typ 23 augusti om inte han kommer till mitt sommarställe..

Godnatt!





Idag på jobbet fick jag sällskap, först lite från Jojje, sen från Niki och Jasmin! så ensam var jag inte.. I morgon kommer jag nog vara ensam, men det är ingen större fara, det enda som är lite jobbigt är när man ska på toaletten och det kommer kunder, eller om man skulle behöva växla pengar och man inte kan lämna affären, för kunder kommer och går hela tiden.. men men..

Mai och Nadia drog nyss hemifrån mig, och alla verkade trötta, konstigt faktiskt, eftersom att vi normalt brukar träffas vid 11 tiden ;P och på tal om mai så kanske hon ska följa med mig till grekland =) fast inte stanna så länge, typ 7-10 dagar eftersom hon ska förbereda sig inför en tenta hon har. Men kul iallafall! Vi ska bo i min kusins hus, ensamma, och då kommer några rum vara tomma, så öppet hus hos mig då! ;)
(skämtar delvis om öppet hus)
Nu ska jag ta en liten kvällspromenad med min älskling, och ta lite frisk luft innan jag går och lägger mig.. Godnatt!

Vill bara..

Idag gick det lite bättre på jobbet och jag börjar lära mig faktiskt, har alltid tänkt att det är lyx att jobba i butik, inget avancerat jobb vill säga, men det är faktiskt jobbigare än vad man tror,och speciellet om man jobbar ensam i butiken. Man ska inte underskatta något har jag märkt. ;)

Jag är inte lika trött som jag var igår. Men trött är jag. Dagarna går och semestern närmar sig. =) Jag bara läängtar efter att åka iväg! jojje åker härifrån om 4 dagar, och det känns inte än som tur är. 

Snart ska jag ut och promenera lite! Känns konstigt att komma hem klockan 7, det känns nästan som jag sover bort dagarna! Vill bara sola,bada och byta miljö! 

Nu ska jag se vad min syster har gjort för cupcakes, för hon skulle tydligen göra det.. önskar ibland att jag var lika kreativ..

TRÖTT

Första dagen på jobbet, och är helt slut.. kan nog också bero på att jag sov endast 3 timmar i natt, haha.. nadia ringde mig 3 på natten för det var någon galning som plingade på hennes dörr och höll på med hennes brevlåda, plus att hon var ensam hemma, förstår att hon blev rädd haha!
sen sov jag och vaknade klockan 6, och efter det kunde jag inte somna om..

Tänkte ta bilder idag med, där på jobbet men batteriet var fortfarande tomt, tror jag måste vara senil.. haha trodde verkligen att jag hade laddat batteriet.

nu ska jag sova.. och aldrig mer vakna! ;)

JOBB

I morgon ska jag upp tidigt för att jobba, ska nämligen jobba lite typ en vecka på min systers jobb, en parfym&smyckesaffär, blir perfekt med lite pengar just nu! Jag som inte skulle jobba under sommaren, lite ångest! men ja.. nu ska jag bort från datan!

Godnatt..


SURPRICE FROM GREECE

Igår var det riktigt varmt ute, och vi skulle ju egentligen ha vattenkrig hos jojje, men det vart inte av eftersom han fick reda på att han ska tjänstegöra i grekland 18 aug? om en månad? i ungefär ett år ska han tjänstegöra, snacka om surprice vi fick från ingenstans.. haha.. men det kommer inte bli av eftersom att han pluggar, och därför måste han skjuta upp det. 

Det vart lite stor grej av det hela eftersom att han ska till grekland om en vecka och behöver därför massa papper  för att bevisa att han går i skolan och att han är uppvuxen här i sverige, för utan bevis blir det svårt, och han måste dit. Annars fanns det ett annat alternativ, att inte gå över huvudtaget... och då skulle han bli en "rymling" och få massa konsekvenser utav det. Så det mesta av dagen igår gick åt att skicka brev, ringa samtal och massa sånt.

Nu ska jag iafl ut lite med jojje och kanske ta en runda förbi nått centrum och kolla lite småsaker jag behöver, och kanske äta någon kebab ;) Måste ta vara på tiden med min älskling lite extra nu när jag inte kommer se han alls på 5 veckor, de är ett tag när man är vana vid varandras närhet..

GOD MORGON!

Vaknade ganska nyss tack vare att nadia ringde, tack och lov! annars hade jag väll inte vaknat tror jag, de e så himla mörkt i rummet och det gör ju mycket.

Ska nu äta frukost och sen gå ut och försöka sola lite om vädret tillåter..

Någon som har druckit dom här?



Jag drack den gula och den gröna igår, jag föredrar lätt den gröna, jojje den gula, men det e smaksak. Verkar iallafall riktigt bra, inget kolsyrat dessutom! =)

OUPS!

Vart ingen uppdatering alls igår haha, äh! man kan ju inte alltid uppdatera heller, det är det ingen som gör ;)

 


  ¨



Min dag började med att jag, jojje, hans mamma och hennes vän tog en sväng in till stan och kollade runt lite, alla shoppade sitt och vart sedan hungriga, och eftersom att jojje skulle få hem lite folk och grilla vid 6 tiden, tänkte vi (kl 12) att vi kunde äta kinamat för att inte behöva gå runt hungriga i 6 timmar. 

När vi kom hem solade jag lite och jojje och den lilla ungen hade vattenkrig, jojje vann, undra varför!? ungen är 5 år! Men sen kom jojjes mamma in i bilden och då var jojje ingen klar vinnare längre ;)

Klockan vart 6 och vi grillade, några greker kom förbi och senare kom även nadia och poppi också.  När vi hade ätit klart skrattade vi åt många saker och det var en härlig konversation, och kul faktiskt att prata med folk i olika åldrar. =) Men roligast är endå när alla ska driva med varandra haha..

och föresten..
bilderna där uppe som ni ser på oss ska föreställa siamesiska muslimer..  


VART TOG SOMMAREN VÄGEN?

Idag skulle vi åkt till rålis egentligen, ett litet gäng, men vart inte av p.g.a väder och lite andra småsaker. De snackar om att det ska bli av i morgon men då har jag annat för mig. I morgon ska jag grilla med andra. 

Igår solade jag lite och kände hur det brände i ansiktet, sen på kvällen fick jag mina konsekvenser, vart riktigt röd i ansiktet, ville ta kort och visa mitt röda face men kameran var urladdad.

Vart har sverigesommaren tagit vägen? hänger inte med.. det var ju riktigt grymt väder vid slutet av maj?

 



årsta havsbad

Nu ska jag titta på tv och mysa lite med jojje, innan jag ska börja leta efter biljeter till grekland.

ÖVERLÄKARE/DOKTORERS JOURNALANTECKNINGAR

Jojje fick det här på sin hotmail, en lista på vad läkare kan skriva i sina journaler, även de kan vara i sin egen värld ibland ;) var bara tvungen och lägga in den haha! =)



* Denna patient har aldrig legat hos Dr Johansson men hos mig har hon legat två gånger.

* Mångårig gökare.

* Remitteras till kirurgen då hon önskar bli gravid.

* Kirurgi: Vill avboka tiden. Jag är bortopererad.

* Smärtor vid obduktion.

* Kommer ut från toaletten och ser glad ut.

* Fått en bro i munnen 1991. Ungefär samtidigt debut av domningskänsla i läppar och tunga.

* Patienten drack tidigare ett glas vin då och då med sin döde make. Nu mera sällan.

* Symtom: Patienten har känt sveda i blodådern.

* Kräkts p g a illamående. Patienten inkommer lätt analpåverkad.

* Patienten svarar ej på tilltal. Avliden.

* Sedan patienten slutade röka har hans lukt kommit tillbaka.

* Smärtan i ryggen kommer då patienten ligger raklång med båda benen på ryggen.

* Patienten tycker att höger stortå hänger ner mer än dom andra fingrarna.

* Avföringen har samma färg som dörrarna på avdelning 19.

* När hon känner sig trött kan ansiktet vridas mot höger och stå där och rycka en stund.

* Patienten har varit på hunddagis i Gävle med stöd av socialtjänsten.

* Kan ej få ned hakan mot huvudet.

* Far och Mor avled då hon var 12 år, Dom har ingen kontakt med henne.

* I förra veckan upplevde hon att ögonen försvann i tunnelbanan. Ögonen sticker.

* Patienten får nässelfeber av jordgubbar, kontrast medel, räkor, samt flera av barnen.

* Mat får han från sonen som ligger infryst.

* Hon har ingen frossa, men hennes man uppger att hon var väldigt het i sängen igår.

* Patienten ska hålla sig ifrån allt sexuellt umgänge tills jag kan ta emot henne.


13 Juli

Goddag! ;)
Ligger på jojjes altan och solar, har blivit så blek nu när solen inte har varit framme på ett tag! :s så får passa på nu innan något moln kommer i vägen. 
   
Idag säger vi också grattis till isabella, nattis och marcela som fyller 19 år! Hipp hipp hurraa!!

Nu, SOL!

Dagen

     

   




Vi åkte till stan, jag, jojje och hans föräldrar.. Vi hade det riktigt trevligt faktiskt, vi fikade och promenerade i gamla stan och sedan vidare mot båtarna..  

SÅ TOLKAR DU HANS SMS!

något kul, var någon som frågade mig häromdan lite om sms, titta här va de betyder.. haha

http://www.veckorevyn.com/sex-och-karlek/artiklar/2009/sa-tolkar-du-hans-sms/index.xml

SPECIELL KVÄLL!

12 Juli redan!? Känns som sommaren springer iväg.. jojje åker till grekland om 11 dagar och jag någon gång innan juli tar slut =) vi kommer inte ses på en månad, om inte han kommer ner till mig, när jag e på sommarstället. Vi bor nämligen 8 timmar ifrån varandra med bil, så nära är det inte haha

Min kväll igår var både rolig, mysig och skum, först var jag själv hos jojje och var med han när han fick minst 60 sms från ett konstigt nummer, säkert ett sånt som det är meningen att man ska ringa till och sen betala pengar, roligt var det inte. Hur som helst kom det över lite människor till jojje och på natten lite senare när det bara var jojje,jag och nadia kvar gick vi runt och promenerade. 
Ingen vi såg under våran promenad var normal, tro det eller ej.. men vad finns det egentligen att förvänta sig ute klockan 2-3 på natten? inte barn iafl.. eller jo, vi såg barn på 15 år som rökte något och sen ställde sig åt sidan och mådde dåligt, och klappade varandra på ryggen? vilka vänner va?  
vart håller deras föräldrar hus undrar man.. men förutom de så var det ganska tomt ute. Vi hittade en grillplats där vi satte oss lite och pratade om allt som var nödvändigt. jag vet ju allt om nadia och allt om jojje, men det blir ju annorlunda när alla 3 umgås, eftersom nadia vet ju inte allt om jojje och tvärtom, haha, men mysigt var det med en liten konversation, det enda som fattades var en brasa! ;) 
Nog om det, det var min kväll..

Vädret ser riktigt härligt ut, kanske drar till stan och kollar lite och äter nån glass, är säkert mycket folk där idag när det är så fint ute =)

      


Lördag Kväll



Skriver från jojjes bärbara nu. Ikväll ska vi vara här hos honom eftersom hans föräldrar har åkt till några vänner. Vi lyssnar på musik och dricker kaffe, väntar på några som ska komma hit och umgås lite med oss.. =)


CHIC!

Idag har jag suttit inne, inte rört foten utanför mitt hem. Inte så roligt om man frågar mig, tycker verkligen inte om att sitta så länge inne. Har tvättat, städat och lite annat tråkigt som har tagit min tid. Så nu sitter jag här och äter tacopaj och ska alldeles strax göra mig iordning och hitta på något tänkte jag.




lite fint!

MITT HJÄRTA GICK I 180

Igår var jag på eagles tryout och det känns idag kan jag säga.. Jag har träningsverk i rygg, armar och lår, och det är skönt på nått sätt.. iallafall, så måste jag berätta en sak som hände igår natt.. 


Jag var ute med min hund och promenerade, och rätt som det är står en annan hund lös ungefär 3 meter bort, som iaktar  min hund. och det var självklart inte vilken hund som helst.. Utan i mörkret ser man en pittbull lös, mellanstor, och jag vart typ stum, hann inte tänka riktigt klart innan jag snabbt tog upp min hund i famnen, så nadia fick shasa bort pittbullen.. den sprang runt oss, och jag ville in till hundgården så att pittbullen inte skulle komma åt min hund. Istället sprang pitbullen in i hundgården och vi låste in den där, och väntade på att hundens ägare skulle dyka upp, vilket hon gjorde också.
Och det första kvinnan säger till mig när vi går förbi henne är att hennes hund har lekt med min hund?
I hennes drömmar säger jag, för det första finns det inget i hela världen som kan göra att jag kan lita på pittbullar, och för det andra brukar jag döma en annan ägare först, innan min hund iafl, får leka med någon annans hund, och i det här fallet verkade kvinnan i sin egen värld.. Som tur var hunden lekfull och inte aggresiv.


juste? färgade mitt hår igår.. gissa vem som färgade? jojje? haha det är sant! (Han har varit med mycket när hans mamma har fägat, hon har jobbat på salong) Kan erkänna att jag var lite rädd från början, men jojje är en kille som tar hand om sig mycket och är noggran med allt han gör, så ja lät han..gissa om det vart bra? ;) självklart! Nu är han verkligen mitt allt, som nadia sa igår, även min frisör, hahah!

!

Cheer tryout idag då..hinner inte skriva så mycket just nu, har fullt upp just nu, städning, till haninge c.. och lite annat.. =) 

BLUE FOX

Kom precis hem från stan efter att ha varit med jojje och daniel som piercat sig, jojje i tutten och kusin i läppen.. Vi åkte till blue fox, och där inne var det ganska kvavt.. jojje fick ont och mådde också lite illa efter att han vart kvar så han låg kvar lite och drack cola medans daniel piercade sig.

Rummet såg lite ut som ett "saw rum" eller det var iallfall min första reaktion när man såg alla tänger, nålar, o.s.v. Fast jojje tänkte inte så mycket på rummet, han vart lite mer skraj för killen som skulle pierca honom! haha.. Sen lämnade vi av daniel på hans jobb och körde hem. Det var riktigt skönt väder ute idag föresten, ganska soligt med en skön kall vind som kyler en.. 


 


Jojje, innan stan



danne, läppen


 


jojje, illamåendes i "saw rummet"


Jag i bilen när vi sen skulle hem


YOU WILL ALWAYS LIVE IN OUR HEARTS!

Minnestunden var underbar och kunde inte på något sätt bli bättre..

We love you and miss you Michael!

EVERYONE IS GONE

Just nu känner jag mig riktigt seg, och vill inte gymma känns det som, men det är något jag gör sånna här dagar. =)
När kommer solen tillbaka? Det var bra så länge det varade.. på onsdag ska det bli typ 22-23 grader, inte riktigt så vi vill ha det :p

Idag är det tisdag eller onsdag? knappt jag vet, har märkt att ingen kan veckodagarna på sommaren? Vill hitta på något idag, är verkligen inte mycket av en innemänniska, förutom när det regnar då. Skulle vara mysigt.. Känns som alla verkligen är bortresta just nu, och det känns inte så bra, jag vill själv till grekland och njuta och se alla människor man ser en gång om året. Jag tröttnar verkligen aldrig, och det skulle inte ni heller göra, mahaha!  

Nu: frukost!




GOTT OCH BLANDAT!

Igår var jag på bio i heron city med jojjes föräldrar och jojje självklart.. Vi såg änglar och demoner, som var bra. lite lång, men spännande trots allt.. trevligt var det! jojje höll på somna 1 timme efter filmen haha och filmen är 2.18 h lång.   

och efteråt.. när vi hade kommit hem så tog jag och jojje en promenad mitt i natten och pratade om både allmänna saker och saker som rör oss emellan.. eftersom att det har blivit så sista tiden att vi inte har haft "tid" att prata så mycket, i och med att vi aldrig är ensamma längre.. så igår var det lite speciellt trots att vi inte gjorde någonting, bara umgicks och var, helt enkelt.. Kändes bra..

Idag vet jag inte vad som väntar, jojje vill pierca bröstet, och jag earl (ni vet mellan ögonbrynen) så snyggt, haha (skojar, sprid inga rykten nu) ;) jojje är seriös däremot, och han vill göra det nu när som helst..

Nu ska jag stiga upp ur sängen, min dag börjar nu!


MIN DAG/KVÄLL IGÅR I BILDER

Igår var jag ju hos älsklingen och åt middag. Vi gick dit vid 6-7 tiden ungefär. Hur gott som helst var det och alla var riktigt hungriga. Måste säga att jojjes mamma är grym på mat, hon har nästan aldrig misslyckats, vad jag kan minnas faktiskt. På kvällen iallfall förvandlades middagen till musik, drinkar och annat... Hur härligt som helst.





Lovisa var där



Började.. bli hungrig.. attackerade även jojje vid ett tillfälle haha!



Jojje innan maten



Kusin Daniel



Souvlaki på grekiska



Kärlek, med en iskall cola till!



mysigt



Skål!



diskution



Sen skrattades det ett bra tag!



Sabrin gömmer sig när jag ska ta kort!



Chill



Tårta åt vi, och äppelpaj, som killarna åt minst 2 av, patric typ 4 bitar haha



Här började kvällen, bebisen, sabrin och björn gick hem




grekisk specialite, ouzo!



wazzaaaaaaaap



Daniel och Patric



snappsrundan slutade såhär, jag och patric drack väll hela ouzon!



Jag och älskling



några inne, några ute



taggad



Hej!



4 på morgonen, alla hade gått hem förutom de här och jag



hahaha




Kvällen var rolig, några andra skulle komma, men som inte orkade tillslut eftersom de hade kommit från en resa, nu iallfallall så ska jag klä på mig och dra iväg på BIO. =) änglar och demoner ska det bli, har alltid velat se den.









HACKSPETT?

Igår hade jag en riktig myskväll, vi satt bara jag jojje hans mamma och pappa i deras uteplats och drack en drink och spelade geni typ, fast bara med frågorna! =) jag läste en konstig fråga till jojjes pappa, haha! Hur mycket väger huden på kroppen eller nått sånt? svaret är 3 kg.. Iafl! nadia kom senare, vi kollade på något på tvn ett passagerarflygplan som hade krashat i hudsonfloden? Det var lite läskigt.. Tror att alla överlevde? Personerna som hade varit med beskrev verkligen efter olyckan hur det kändes när de var på väg att krasha, hemskt! Och det här hände iår?

Idag ska jag vara hos jojje lite senare, middag ska han ha! Eftersom han fyllt år.. Det kommer bli grillat och grekiskt, haha jag sa till min kusin att vi ska äta hackspett, men glömde bort att hackspett är en fågel? haha, menade självklart grillspett..

Sen så vill jag bara passa på att säga ett STORT lycka till till eagles som tävlar EM idag.. =) Härligt!
Bilder sen från min dag!



NEW SONG FROM NE-YO


THOUNDER!

Kom in nu från att ha varit ute med hunden, hon väckte mig klockan 9 typ, hatar det egentligen, men kände mig tvungen att gå ut med lilla lambo eftersom jag hörde lite åska.

Tänkte att det va lika bra att gå ut innan det blev värre, för vet att hundar är rädda. Så vi tog en promis, som tur började det åska rejält typ när vi hade gått rundan och inte mitt under rundan..
Jag tror det är första gången hon upplever åskan?

Det finns en lite tunnel bredvid mitt hus som vi skulle gå igenom när vi skulle hem och där stod en tjej som vart riktigt rädd när ja kom med lambo för lambo vart så rädd haha och kröp sig fram när hon hörde hur det bullrade.
Nu regnar det iafl och åskar för fullt.. Det är mysigt tycker jag endå, för det är inte ofta det åskar.



Puppyeyes..

FINT

       Lite fint från For. 21...

 
                    



Idag var jag på powers genrep.. var väll roligt..länge sen man såg lilla munda och länge sen jag tittade på cheer live haha..
Snart tänkte jag gå ut lite,eftersom jag håller på explodera av värme här inne i mitt hus.. jag öppnade vardagsrumsfönstret tidigare men måste ju stänga det eftersom tvestjärtarna är på plats vid den här tiden. (utanför fönsterna på väggarna) så nu drar jag.. 

SOL SOOL SOOOL!

Ikväll ska jag och nadia se eagles genrep i svartbäckskolan, kl halv 8! =)
Och nu.. ut i solen, antingen till jojjes härliga uteplats och ha vattenkrig med flera! haha, eller något mysigt bad! nått blir det alltid.
Hörs senare! 
 


1 Juni

Idag åkte min lillasyster till grekland med hennes kompis Demet. och nej melina ja saknar inte dig.. haha än iafl.
De ska stanna där i en månad, riktigt skönt för mig ;) nu återstår endast ett bekymmer kvar haha (tvillingsystern). De är 15 år och trotsiga till max när det väl gäller. Kommer inte ihåg att jag var riktigt så :p men sen kan det också vara att jag är deras syster och tar åt mig på ett annat sätt än vad andra gör. Ibland kan de vara riktigt mogna och helt normala, kanske är det när deras energi tar slut? Fast mina systrar är högljudda och lite smått agrresiva, den ena mer än den andra, det går inte att förneka,får skylla på deras ålder helt enkelt.. och måste påpeka att de är inga djävular, de är mycket bättre än väldigt många andra tonåringar. Det är jag tacksam för! 

I grekland fungerar människorna på ett helt annat sätt, de är mer sociala och hjälpsamma, och trevligare om man frågar mig.. så det är kul faktiskt att de ska dit, till en annan miljö. Nästan hela familjen ska till grekland, (alla utom mamma, och pappa tror jag) olika perioder och olika platser kommer det bli, och det för att vi är en stor släkt och kan välja lite vart vi vill åka.. bra va?

Idag var jag föresten och gymmade i najaden, det var ett riktigt bra tag sen jag var där. Tänkte att jag skulle dit och träna när det var dåligt väder tidigare. Tycker inte om att träna när man kan sola, bada och ha det skönt! =) Kom nyligen ut från dushen och ska nu göra mig iordning för att kunna hitta på något lite senare.

 


RSS 2.0