to be honest...

Orkar inte skriva om hela gårdagen :p
Men vi begav oss till sarahs lokalfest tillslut, jag hade tyvär inget busskort, så det vart lite skjuts hit och dit för oss.. haha.. Vi var inte så länge hos sarah, eftersom vi bestämde oss för att åka till jordbro, på hemmafest hos christian i min gamla klass.. haha länge sen man såg honom.. Sedan spelades det lite biljard, och tillsist tog vi oss hem, medans några åkte tillbaka till sarah tror jag? Kvällen var inte riktigt som planerat.. men men ;)

Ikväll blir det antingen bio, mys eller något liknande!


lovelove..

Tidigare idag var jag och tränade lite på gymmet.. Gjorde inte så mycket faktiskt.. Hann springa 20 min, träna magen och sola 10 min.. När jag sen stog på perrongen såg jag att mitt tåg hade varit fösenat i 30 min.. tur att jag var där kvart över och inte kvart i då det egentligen skulle åkt..

Snart ska jag dusha.. och ikväll är det väll party som gäller! ;)

PARTY!! inte FEST?! :/ (som jojjes lillebror säger) haha


relax

Jag blir så irriterad på människor som inte kan slappna av.. så äckligt, jobbigt och tröttsamt.. Att det ska vara så svårt att va sig själv? Ushhhh säger jag bara..


Grattis Valeriiaaaa!

Vad är det här för snöoväder allvarligt? När jag vaknade var ALLT vitt.. tittade ut och vart bländad av all snö.. När ska snön bort? Vi har haft snö nu på de tillfällena vi velat ha den :p och nu får det vara nog!
Våren känns hopplös just nu.. Hoppas sommaren kommer som den ska iafl.. haha

Idag ska jag plugga lite.. sen har vi ju träning senare ikväll.. och jag hoppas.. btw.. att vi heter Power cheer allstars.. för det är verkligen det enda namnet som passar vårt lag..
Vi har kommit långt med programet, men är ännu inte klara.. och det kommer väll ta ett litet tag tills det hela är klart.. men inte ska vi väll behöva vara rädda för det? Vi får helt enkelt ta vara på våra träningar.. Kolla bara hur bra det gick juluppvisningen, som inte ens var en tävling..

Nä, nu sätter jag igång med mitt ;)


<3


frozen

Kom nyligen hem ifrån mitt hjärta.. Har saknat honom lite faktiskt.. Har inte varit med honom sen i fredags typ.. Efter lagkvällen i lördags hämtade han mig med bilen men vi somnade så fort vi kom hem? och på morgonen dagen därpå gick jag hem eftersom att mamma fyllde år.. och sen efter det har vi bara pratat i telefonen.. så det var skönt att se honom idag.. Vi kollade lite på avatar, myste och åt godsaker..

När jag kom hem tog jag ett skönt bad eftersom att jag frös lite..

Snart ska jag sova så jag kan vakna tidigt, kolla på våra bästa år och sen plugga lite.. så ja slipper jag plugga mycket under dagen ;) för det orkar jag verkligen inte =)  

dop inbjudning..

På morgonen idag kom ett inbudningskort till mig, från bellas lilla familj! =) Lilla texas dop i mars månad, dagen innan vårat DM.. Inte alls långt kvar!

Nu ska jag städa mitt rum och sen boka in afropowerdance som jag och mai ska gå på halv 6.. As kul.. ;)


liten men tuff hund ;)

Dagen har varit ganska lugn för min del, har faktiskt inte gjort någonting idag.. skönt faktiskt!? men på kvällen kände jag för att gå ut och promenera med nudel lite.. 

Idag hände en rolig sak föresten.. haha.. nadia behövde först gå till centrum en snabbis innan vi skulle promenera och då tog jag med min hund samtidigt.. När vi skulle svänga i centrum för att gå till ica så kommer det en flicka precis runt hörnet.. kanske 16-17 år.. Hon var antingen hundrädd eller inte beredd på att det skulle komma en hund runt hörnet så hon typ hoppade till och skrämde min lilla hund, så min hund började skälla.
Lambo är liten, men vaktar mycket.. så hon skällde ju när hon såg att tjejen vart rädd? haha.. så i princip skrämde de båda varandra.
och tjejen vart ju faktiskt så rädd att hon vände sig om och sprang.. Jag och nadia började skratta lite och undrade sen vart hon hade tagit vägen? :s och sen efter några sekunder går vi förbi pressbyrån.. och där står tjejen i kassan? haha hon var ju lika snabb som blixten.. helt ärligt.. det tog 2 sek för oss att gå runt hörnet? och på de 2 sekundrarna hade hon redan hunnit springa 5-7 meter och dessutom gått in i pressbyrån och stått vid kassan för att handla nått?

Efter den ganska korta promenaden gick vi hem till mig eftersom nadia frös.. och då pratade jag, mina syrror, mamma och niki i vardagsrummet, samtidigt som vi kollade på tough love? vi kom in lite på haitigalan..
så säger min syrra "ja men wyslef jean kommer ju från haiti så han har också skänkt pengar" och jag vet utan kolla på nadia att hon dör av skratt inom sig även om hon inte vill visa det ;) så säger jag: WYCLEF jean menar du??
"Wyslef" fortsätter hon..
hahaha! Och nadia boxar mig lite på armen och säger "men stamma" (helt jävla glad nadia :D)
Hursomhelst.. det lät as kul iafl när hon sa wyslef.. för det lät ju inte ens som ett logiskt namn?

Aja.. var inte ens meningen att skriva allt det här nu :p   

Godnatt =)

duktig..


pics

lite bilder från lagkvällen då..





















Lagkvällen

Först och främst vill jag säga ett STORT GRATTIS till min mamma som fyller år idag..
När jag kom hem så fick hon sin present av mig.. En ny och fin jacka som jag vet att hon har kollat på ett tag nu.. Hon har inte köpt den av olika anledningar..

Min kväll igår var lång, rolig och mysig med laget..
Vi åt mat, kollade på gamla cheer videon, och sjöng singstar.. (inga kommentarer om singstar) Ni som var med vet mina skills, och det räcker ju ;) (höhö)

Vår fartfyllda kväll avslutades hursomhelst med en lång och härlig snackis.. som vi alla tycker om.. lite skönt också att bara snacka och varva ner efter en kväll med musik och dån.. Märkte också med timmarna som gick, hur folk försvann sakta men säkert.. Och själv bor jag nära så hade inte så bråttom..
Vi spelade buzz till sist.. jag Mel, och mindy, världeeeens sämsta otrådlösa buzz! fattade noll! Ringde efter det till jojje som precis skulle avsluta sin grabbkväll, och han hämtade mig efter en stund..

På väg hem körde han mig till industriområdet för att han ville att jag skulle köra lite.. Vi körde i ca 10 min, ända tills jag stannade bilen mitt på vägen, gick av och satte mig på andra sätet för att jojje skulle köra oss hem.. Jag var så trött!   
Det var min kväll det...

lovely

Somnade ganska sent igår, eftersom att kompisar och så var här, och sen gick det en film på tv som hette "bort med tassarna från min dotter" så jävla skön farsan i filmen!

Vaknade ganska nyligen här hemma hos min älskling.. Han sover fortfarande, (ovanligt)
Tänkte snart dusha snabbt och sen äta frukost, kolla lite på tv och ta det lugnt innan träningen börjar.. =)
Träning om alltså 2,5 timmar och senare lagkväll ;)

22 jan 2010

Blev lite orolig igår natt när lilla lovisa inte mådde bra..
Hon spydde många gånger, var blek och jätte hängig. (ingen feber) Så det var nära att vi skulle åka in med henne, jojje i så fall eftersom det är bara han som har bil i nuläget. Våran är på lagning.. Men tillslut vart det lite lugnare som tur var, och hon somnade tillslut.. Lillan! <3 
Jobbigt att inte veta hur hon mår, man får ju inte ut många ord från henne :/ hon är ju trots allt bara 9 månader.. Och om jag tyckte det var lite obehagligt, undra hur det kändes då för hennes föräldrar?
   
Idag är det freeeeedag mina vänner, och vi tänkte ut och roa oss lite.. men det blir inte av eftersom att de är flera som har planerat att gå ut i morgon.. Och för mig blir det roligt nästa helg ;) Så det blir 2 mysdagar den här helgen. Lika bra det tycker jag.. En kväll med älskade jojje och vänner.. Den andra (imorgon) med kära laget. =)

Föresten!
FAN vad jag älskar min våg!
Den visar bara positiva siffor nu för tiden.. keep up the good work ha ha! Känns lite konstigt att kolla på vågen, eftersom jag aldirg har varit intresserad.. Men nu är jag ute efter att tappa några onödiga kg.. 

Och på söndag fyller faktiskt min mamma år! Så inget pluggande den här helgen.. sköönt! sköööönt!      


En bild på ungen man inte kan motstå..


Grattis Tina!

Min dag idag har spenderats först på gymmet (step-intervall) som jag helt ärligt dog av.. Det var mycket jobbigare än vad jag trodde? Eller så var det lite jobbigare eftersom att jag var jätte trött.. :p vaknade trots allt 40 min innan träningspasset?

Tog en promenad till min älskling lite senare under dagen, vi åt god middag, och spelade lite buzz.. 

Föresten, haha.. jojje tror att anledningen till att jag sover så sent på kvällarna är att jag inte blir av med mycket energi under dagen? :p och därför bestämde vi oss för att promenera en lång prommis! jag, jojje, nadia och poppi.. Det var riktigt skönt, och får väll hoppas på att jag sover tidigare nu då ;) haha nej men lite rätt hade han väll? för jag känner mig faktiskt trött nu.. Men jag är inte den typen som sover mycket heller? så vet inte vad jag ska säga riktigt.. haha! Godnatt från mig! 

Ett jätte stort Grattis till min moster Tina som fyller år idag! =) (21 Jan)

Min mamma fyller btw år på söndag! ;D


step-intervall

Har precit ätit frukost, och kollat om jag fått respons från något jobb! men nej! ;)

Är ganska pigg med tanke på att jag vaknade för en kvart sen.. boka ett pass igår på gymmet som jag ska gå på idag halv 12. Hellre det än att sitta hemma och inte göra något, och bara sova bort dagen..

Nu ska jag sätta igång och klä på mig..

kvälls prommis..

Är så uttråkad.. Det är för "tidigt" att sova nu.. Är inte alls trött, och kommer inte sova förens om ca 2 timmar.. Blir lätt så när man inte har något att passa på morgonen! Försöker skära ner på tiderna hela tiden, och det funkar.. ;)

Nu ska jag ut och promenera med nadia lite.. skönt att få frisk luft och sen komma hem frusen och somna i en varm säng. Det är det bästa jag vet! <3

Juste! Kan ju inte vara ute för länge, ska gå på ett pass som heter Step intervall i morgon klockan 12. Och det är något nytt som jag känner för att testa.. 

Godnatt 


stuuudy day

Alltså, jag tror faktiskt inte att jag har gått in på FB någongång UTAN att det finns farmwille eller happy aquarium förfrågan.. jag hatar dom, och jag vill inte se de mer :p Så, Sluta skicka!!
Någon som vet hur man går ur dom?

Idag har jag väldigt mycket att göra.. Ska låna böcker, städa, plugga (hela dan), söka jobb, och träna..

Tycker verkligen inte om sånna här dagar.. :p men nu måste jag tråkigt nog börja.. 

 


trött söndag!

Jag och jojje vaknade typ samtidigt idag (brukar aldrig göra det)
och så säger han efter en liten stund.. (jag ligger med ryggen vänd mot honom)

Jojje: stamma, kan du titta på mig?
jag: jaha.. varför det? (nyvaken)
Jojje tittar på mig och säger: Skönt! Du har båda ögonen kvar..
Jag vaknar till av det han säger ;p och frågar: varför skulle jag INTE ha två ögon?!
Jojje: Jag drömde att du hade ett öga haha!
Stamma: ok? Tur att det bara var en dröm då..
haha..

Dagens träning gick iallfall bra, förutom att jag kände mig väldigt seg i både huvud och kropp. (Skyller på att det är söndag.) Programet är på G, och det känns riktigt skönt! ;) snart är det klart, och snart kan vi känna oss lugna ;p
Jag är så trött just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kommer nog sova mååånga timmar i natt!
Godnatt

fridaaaaay

Var på gymmet idag med carro, och kom precis hem! Vi hann springa, träna mage och sola 10 min, skönt! har inte gjort det på länge..

Nu blir det dush, senare buzz, och till sist sooooova, somnade nämligen halv 7 i morse, och vaknade 12.. Gissa om jag var trött?


day

Pratade med jojje nyss och förhoppningsvis kommer jag kunna börja använda min kamera redan i morgon! Han ska nämligen fixa den. Egentligen är den ju inte sönder, men man måste öppna kameran för att rensa glaset inuti, så bilderna blir lite bättre. Blir även mycket roligare att blogga också.

Jag är glad idag, träningen var underbar..

Imorgon är det fredag, och då ska jag gymma, springa på löpbandet lite.. sen plugga, och träffa lite vänner på kvällen! köra på en myskväll helt enkelt ;D det kändes som det var ett tag sen vi träffades och umgicks..

Love is what i feel about you..

Skulle plugga börja plugga för 1,5 timme sen? men hann somna före, as skööööönt! ;D
Så tänkte börja läsa snart innan jag beger mig till träningen lite senare. 


Vad skulle jag göra utan dig?


Grow up

grow up


I need a job

Vaknade väldigt tidigt idag, hörde hunden skälla lite.. Jag klev upp från sängen och gick till köket som jag alltid gör när jag vaknar haha.. Ser framför mig en elektriker, och där står jag med nattlinne och helt nyvaken! Jag blev typ rädd? Jag hann inte tänka, jag visste liksom inte om det var han eller jag som var i fel hus? SÅ trött och förvirrad var jag! ;)

Har precis målat mina naglar, ska snart äta frukost..
Idag börjar de roliga träningarna. Ska bli kul..
Är så avundsjuk på liiv just nu som sitter på planet till thailand! Vem vill inte vara i paradiset nu? =) Jag vill åka dit nästa år i en månad eller så.. under vintern.
 

Vem säger nej till det här? Inte jag iafl..


livet är märkligt..

Afropowerdance var jätte skönt, och jobbigt.. Vi fick en ny koreografi, vilket var jätte kul! Efter passet gick jag, marcela och sylwia och tränade lite mage innan vi gick hem..

Satt också tidigare idag och pratade lite med mamma om döden. Haha låter inte så kul, men vi kom faktiskt in på det ämnet eftersom att vi pratade om folk som nyligen har dött. Mamma berättade lite hur hon kände och tyckte, och jag berättade också vad jag trodde om saker och ting.

Efter en stund berättar min mamma vad Alf, (min mosters man) upplevde när han var 5 år.. Min moster hade tydligen berättat det här på sjukhuset när min mormor dött. 

Hursomhelst..
 
När Alf var liten cyklade han, ramlade, slogs sig i huvudet och vart medvetslös.. 
Folk som var på platsen hämtade Alfs mamma för att bära han från platsen för att sedan köra honom till sjukhuset. 
Efter att han hade vaknat berättade han vad han hade sett.. Han hade alltså varit med om en "efterdödenupplevelse" och sett att han själv hade "stått" uppe i himlen (som en ande) och sett hans mamma på olycksplatsen bära upp honom, precis som hon hade gjort också..
Han såg alltså hela händelsen under tiden han var medvetvetslös. Och han var bara 5 år när han berättade det här?
Jag tycker sånt här är jätte intressant faktiskt, för det är ingen som vet.
Vad tror ni?

afrodance

Är glad att jag vaknade till att solen sken in i mitt rum, och att jag slapp sova bort dagen för en gångs skull..

Hade ett litet samtal på morgonen och snart tänkte jag faktiskt börja plugga lite.. woohoo ;) Ska börja ställa klockan på 10 varje morgon så jag kan plugga medans alla andra pluggar/jobbar.

Ikväll hade jag tänkt gymma lite, ska på afrodanspasset! Den är bäst tycker jag.. har inte varit på gymmet på ett braaa tag, så nu är det dags! =) Ska höra och se ifall det är någon som är villig att gå på det passet ikväll.. i annat fall går jag själv..

Nu ska jag äta frukost och sätta igång.  
Kan ni någon god frukost? något nyttigt OCH gott, fast inte bröd? Och inte cornflakes?


helgen

Nämen? det var ett tag sen va? ;)

Tänkte att det var ett bra tillfälle för mig att uppdatera lite nu.. (typiskt att jag skriver på natten) men bättre det än inget kanske..

Först och främst vill jag säga att jag är lite ledsen.. 2009 var faktiskt mitt värsta år.. (pga dödsolyckor och lite annat som uppstått) Och så fick jag höra igår att nathalie som gick i min klass i på högstadiet (4 år gick vi i samma klass) har somnat in i cancer. I fredags.. (8:onde) Riktigt tråkigt är det. Hon vart endast 21 år gammal.. Så trist! Livet är verkligen orättvist! Vila i frid.. =(   

I lördags var jag på videoinspelning som sagt tidigare, i 18 timmar allt som allt. Tuff dag kan jag säga! 
Med andra ord var det, jobbigt, spännande, intressant, kul och framför allt nytt. Något som inte alla får uppleva. Krafterna var mer än slut. Jag var bokstavligt talat död i kroppen.
Baksmällan dagen efter ska vi inte ens prata om? Inte alls skön haha (skämt åsido) oroa er inte ;) vi hade ingen baksmälla. Kändes bara som det. 
Jag sov otroligt skönt. Minns ingenting. Minns inte vad jag gjorde efter att jag hade dushat? även i dushen sov jag när jag tänker efter haha. Kommer inte ens ihåg att jag la mig i sängen? Läskigt.

Idag (söndag) hade vi träning trots den lååånga dagen. Började med ett lagsnack och fortsatte sen med träning. Det var ganska chill med skön musik. =) Hade så ont i huvudet och ganska ont i halsen, så passade lite på folk och gjorde själv lite volter då och då.

Tog lite foton från söta lejla från inspelningsdagen..
http://livetenfest.blogg.se



Denis jag och lejson


Vackert rum (not)


kändisar


från oss alla, till er alla..

God natt!


buzz buzzz buzzzz

Är trött efter dagens biltur.. Många ärenden har vi gjort idag. Åkte hemifrån vid tre och kom hem typ, ja..? kvart i sju.
Klockan åtta kommer nadia och mai med flera komma hit, till jojjes place och spela buzz med oss! ;D woho!
Nu ska jag äta, är såå hungrig.

inspelning..

Vaknade precis hemma hos jojje, alldeles ensam..
Undra vart han har tagit vägen? Kanske håller på med vår bil som behöve fixas.
Ingen aning?
Idag känner jag för att springa ute. Har börjat få lite "tränings-mani" och gå ner lite i vikt och så. As jobbigt..
Jag är ju nöjd med mig själv om jag ska vara ärlig, vill inte bli pinnsmal, men brukar få sånna "ryck" ibland när det är vinter, och man är inomhus mycket.
Idag ska jag också sova riktigt riktigt tidigt! För i morgon ska vi med laget till saltsjöbo för inspelning! Hela dan ;) spännande va? sånt gillar vi =)
Folk kommer säkert ta bilder, så kan väll ta och visa någon i morgon när man kommer hem ;)

thursday

Tänkte aldrig på att det var röd dag igår.. så allt som skulle göras igår, gjorde idag istället ;)

Var även och såg lilla lovisa igår. Vi såg på film och åt lite allt möjligt gott ;) Lovisa har fått två små söta tänder, och fachineras av knappar haha!

Nu har jag ätit mig riktigt mätt. Lite jobbigt! med tanke på att jag ska dra på träning om en timme. Annars hade det inte spelat någon roll ;)

Idag är första träningen efter lovet, och det ska bli spännande med nya människor! =)

I love you.

Har precis dushat och ska alldeles strax göra mig iordning för att åka till haninge centrum, där ska jag kolla lite småsaker som jag behöver. Bland annat mascara, basplagg, hudkräm o.s.v.
Och senare när jag kommit hem ska jag och jojje träffa lilla lovisa, sabrin och björn. Får se vad som ska hittas på. Kanske en fika i stan eller en tripp någonstans. ;)

Igår skulle vi egentligen kolla på film hemma hos mig, men eftersom det inte vart av igår, blir det av idag. Första filmen vart klar halv 3 på natten igår. Så vi skippade filmmys och stannade hemma hos jojje istället. 
Vi bestämde oss för att ta en promenad och för att frysa ute litegrann ute för att sen kunna sova gott i en stor varm säng. Och när vi väll var ute så tänkte jag, kan ta ut mina händer från fickorna så jag kan frysa lite "är ändå hemma om tre min" tänkte jag. (As dum)

Efter typ två min, så kände jag PLÖTSLIGT att att det sved om händerna, så jag la in händerna i fickan igen eftersom jag fick ont. Jag blev förvånad att mina händer fick så ONT av bara 2 min i kylan, men det var inte så konstigt egentligen med tanke på att det var -16 grader?
När jag kom hem till jojje kunde jag inte ta av mig jackan för att jag inte kände av mina fingrar, och när jag väll rörde dom gjorde de SÅ ont! De var verkligen ömma. Jag ångrade mig grovt, och bad jojje ta av mig jackan. Han värmde mina händer med hans varma händer. 
Den sekunden tänkte jag på människor som fryser till döds. Jag säger bara en sak. Det måste vara det värsta sättet att dö på. (Efter hägning)
Ush vilket inlägg jag skrev nu, haha! Men bloggen är ju till för att dela med sig. ;)

Nu drar jag! 


FU

Det är sjuuukt hur besviken man kan bli på folk!
Håller ni inte med?

yeeey

Var på älvjsömässan idag med lite blandat folk från min kära förening! ;)
Och det gick heeelt ok. Skulle vara roligare om det var mer folk som kunde fylla ut den stora salen. Eller helt enkelt  använda en mindre sal?  Aja.. hursomhelst så visade vi upp ett program en gång i timman, och emellan åt var det fritt fram för alla att testa på cheerleading. Det kom fram massa småtjejer som gjorde otroliga saker. Vem enkelsnurrar i ett bygg bara sådär? UTAN att ens veta vad cheerleading är? Inte många!

Nu ska jag möta min kille på guitar hero!
Måste öva lite, för snart ska han köpa world tour så fort hans PS3 har kommit. ;) Spelet går ut på att, precis som det låter.. där den ena personen är artist, den andra trummis, och den tredje gitarrist. :D


03-01-10

Lite uppdatering då, som det är dags för! ;)
Nyårsfirandet firades först hemma hos jojje med hans familj och vänner till familjen. Vi åt god mat och väntade till 12 slaget.
Drack först vin, och sedan champagne när klockan passerat 12. Det var hur mysigt som helst.
Vi gick ut sen för att skjuta raketer, och jag älskar det även om jag är ganska rädd för dom. (Har varit med om ett och annat när det gäller raketer.) Samtidigt tycker jag att raketer är en viktig del i nyårsfirandet.
Efter allt smällande hursomhelst, gick vi till en hemmafest nära där jag bor, inte alls så roligt faktiskt om man frågar mig.. Det var varken min typ av musik som spelades eller min typ av människor som var där, förutom de 4-5 personer jag kände då.
Natten avslutades med tårta hemma hos mig. ;)
Det var mitt nyår ganska så exakt..
Hade mycket annat planerat egentligen, men det blir inte alltid som man har tänkt sig. ;)
Förra nyårsfirandet firade jag i grekland och än idag ska jag säga er att jag mår illa av att bara se whisky. Vi firade rejält minns jag, från morgon till kväll.. och det kändes som om dagen aldrig tog slut. Så gissa om jag var glad på nyårsdagen ;)
Den här kvällen har också varit riktigt mysig. Vi har spelat guitar hero mot varandra och spelat poker. Alla var så trötta och flamsiga att det inte är sant.
När jag t.ex. såg ett av nadias kort ville jag skoja med henne lite och så sa jag högt så folk skulle höra "nadia har två dubbla" och någon sa rätt ut "två dubbla!?" (i poker har man bara 2 kort i handen) och så jag igen: "jag menade ett dubbla" haha
Och när man är trött skrattar man åt allt.
Det vart nästan jobbigt, så mycket som vi skrattade.
Nej nu ska jag hoppa in i sängen! har endå skrivit av mig lite tycker jag ;) får haffa någon kamera snart så det blir ännu roligare att blogga också ;)
Godnatt!

RSS 2.0