31/12-09

Hinner verkligen inte blogga har as mkt att göra just nu!
SÅ jag jag säger det nu!!!

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPPA!

IN MED DET NYA ÅRET, BORT MED DET GAMLA!



2010! <3


film-mys

Jag och älskling var ju som sagt på massage, och det var minst sagt underbart. Tror inte de kan bli bättre. Jag höll på somna flera gånger... =)

Idag ska vi nog bara mysa och se någon bra film eller så, är ganska så seg i både huvudet och kroppen. Jag är föresten såååå glad att jag inte är 15-16 år längre, kanske skulle ha varit med om värsta dramat nu i så fall ;)
Ha en mysig kväll!

lussebullar

Idag vaknade jag klockan 11..
Vart riktigt lycklig när jag kollade på mobilen och såg att klockan inte alls var så mycket (hade faktiskt ställt klockan på 13.00) Tycker inte alls om att sova bort dagarna, blir så besviken på mig själv.

Idag tänkte jag och jojje gå på oljemassage, eftersom han fick det i julklapp av mig. =)
Köpte presentkort, så vi kan gå när vi vill, men istället för att stå där och vänta lite ifall det skulle vara upptaget så skulle vi ringa och boka för säkerhetsskull..

Såg för övrigt ingen Avatar igår =( eftersom det inte fanns biljetter för oss 8 st människor som ville se den, så vi får helt enkelt boka i tid någon/några dagar innan nästa gång. Vill ju se den i 3D också, så det blir lite roliga effekter ;)

Min frukost är så god just nu, lussebullar och julmust!


Biokväll

God morgon! ;)
Känner mig rätt så pigg trots att jag somnade vid 5 tiden..
Min lördags kväll spenderades hursomhelst hemma hos bella med hennes söta lilla texas, medans våra killar var med sina kompisar. Det var länge sen jag och bella träffades, men det kändes som vanligt faktiskt =) inga konstigheter eller så. Idag tänkte vi se Avatar! Ett gäng!
Den filmen lockade inte mig ALLS när jag såg omslaget och trailern.
Men efter jojjes historier, vill jag verkligen se den!
Kan inte missa den nu.. haha
Har hört att den är grym?

Har ni sett den?

26 dec

Idag har vi åkt, alla grabbar och jag till ikea för att kolla typ en byrå som min bror ville ha. Sen åkte vi vidare till stan, där det var proppat med folk överallt! Jag köpte endast lite underkläder. Och tror att jag hittade min nyårsklänning, men har inte testat den ännu! =) Ni får se den på bild om jag nu köper den!

Ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt.. Det får vi se då! 

Nu ska jag äta mat, är hungirg som bara den! Ha en trevlig lördag!

Juldagen

Firade som sagt julen igår hemma hos oss med min släkt från mammas sida, och det känndes lite tomt faktiskt. Inte tråkigt, men typ annorlunda? De som fattades var min mormor, morbror, storebror, hans tjej malin, och mina två kusiner steffie och denise.
Julafton varade inte alls så länge tycker jag. Vi åt mycket julmat, julgodis och allt det dära, öppnade julklappar och så vidare. Av jojje fick jag en resa till prag typ i början av mars, inte så länge, typ 4 nätter i ett 5 stjärnigt lyxhotell ;)  Och av mig fick han spa present och en fin mössa!
På natten gick vi alla ut, ca 10-15 st och åkte pulka och promenerade =)


Min kusin, jojje och jag. När vi promenerade.


Min kusin och jag. Jag är den feta till höger!


Lovisa var en söt tomegumma


och världens sötaste när hon sov!!

Snart ska vi ha snöbollskrig.. ring om du vill vara med ;) haha


GOD JUL ALLIHOPA

Idag är det julafton och årets mysigaste dag! ;)

Kommer nog ta några bilder idag, så ni får se hur min jul är..

Igår natt sov jag klockan 4 ngefär? eftersom att jag fixade hemma och så! Foxade så de skulle se extra juligt ut!

Nu ska jag bara äta frukost, se lite på tv, ta det lugnt, och hinna slå in lite julklappar, som inte hunnit blivit inslagna!

Klockan 3 tror jag kalle anka börjar! Som jag självklart ska se! =)

När kalle anka är slut, då kommer våra gäster :D Sen äter vi god mat, pratar, och väntar på tomten ;)

I natt ska vi även till pulkabacken, seeeeeeeeent på natten och åka pulka och sen dricka varm oboy när vi kommer in.  As mysigt!


23 dec

Dom här 2 dagarna har det varit fullt upp i farten! jätte jobbigt faktiskt..
Idag har vi hjälpt jojjes familjs grek-kompisar att flytta lite. Och sedan var jag tvungen och göra lite ärenden också! Kom hem för inte mer än en kvart sen.
Jag är seg i huvudet och hinner dessutom inte skriva mer, nu måste jag faktiskt städa lite. Orkar inte göra något i morgon på julafton. Vill bara vakna och känna att det är JUL. En efterlängtade ju helt enkelt! =)
Skriver mer i morgon innan allt folk kommer självklart ;)

3 days left!

Har suttit i tre timmar och letat efter en bra julklapp numero dos till min älskling! Tiden gick som tur fort, och jag hittade en perfekt present.
Så idag kommer den ligga under hans fina julgran! =) 

Ringde nadia och frågade om hon ville hänga med till stan! Så nu ska jag bara göra mig iordning och åka iväg!

Myyyyyyyyyyyyyys, 3 dagar kvar ju! Någon mer än jag som älskar julen?   


4:e advent

Idag är det 4:e advent, och har faktiskt klätt julgranen hemma hos jojje iafl haha! med hans mamma! Den vart jätte fin. Ser helt ärligt ut som om granen vore urklippt ur en saga! ;) ni kan få se i morgon!
Hemma hos mig klär vi julgranen i morgon tror jag! =)

Min mamma ringde till mig idag för att berätta att brittany murphy dog idag. Och ja.. vad ska jag säga om det? För mig är hon inget mer än en kändis, som har varit med i 8 mile.
Och visst.. DET ÄR tråkigt när folk dör?
Tycker att det har dött aldeles för många det här året.
Och orkar inte höra om alla som dör egentligen för jag har typ tröttnat.
Det enda som händer är att man påminns om vissa saker och samma gamla tankar kommer tillbaka. 
Tråkigt nog.


Juluppvisningen

Juluppvisningen gick bra..
Vi är världens bästa förening. <3
Kul hade vi...
Har ett foto och ett klipp från julavslutningen!


19 DEC

Alla grabbar har åkt pulka idag haha! och jag har varit hemma och tagit det lugnt bara. Börjar få huvudverk känner jag.
Ikväll ska vi några stycken hem till jojje och kolla på någon film och dricka lite glögg! ;)

Hörde föresten att angelina jolie och johnny depp ska komma till torvalla, typ klockan 3 i morgon?! skumt.. Söndag, 20:E? jaa, imorgon alltså :O

Ha en mysig kväll ;)

Min lördag!

Vad gör jag vaken nu? klockan 9 vaknade jag idag hemma hos jojje eftersom att han skulle iväg och hjälpa någon kompis med möbler från ikea.. 

Igår åkte jag jojje och hans pappa in till stan till hans teatervänner i en grekisk restaurang som heter Ouzo haha. Vi åt där, lyssnade på levande grekisk musik och folk dansade. Efter ett tag ser jag hur min pappa kommer in där? Jag vart lite chockad och tänkte som jag brukar tänka ofta, att världen verkligen är liten? och han kände självklart alla där inne, ni som känner min pappa vet vad jag pratar om.. haha!

Efter det hursomhelst ville vi in till casino Cosmopol där på kungsgatan, och vi hann klä av oss jackorna och allt tills de såg jojjes legg haha! "Det är tyvärr 20 års gräns" så vi fortsatte vidare istället till icebar som heller inte släppte in mer folk. Inträdet var stängt.
Tillslut gav vi upp och åkte hem. Vi tyckte det var en bra ide!
Fanns ju inget mysigt ställe att gå till? Bara barer var öppna..

Tänk om man inte vill ha sprit hela tiden då?

ouzo


18 dec

Idag har jag varit i fulll faaaart hela dagen, det är inte förens nu jag sitter still! =)
Jag har gjort olika ärenden, varit lite fram och tillbaka, handlat julklappar ;)
Strax ska vi slå in tasos "lilla" paket. Kan tyvär inte skriva här vad det är, eftersom jag får höra av honom ibland att han läser min blogg.
Ikväll blir det glögg och mys. Ute är det ISKALLT, så mysigt! tillhör julen tycker jag, allt är som det ska vara i december månad! ;)

Sveriges godaste glögg, alkoholfri!

Blossa glögg (lättglögg)

koka, sedan kan man tillsätta mandlar och russin ;)


1 vecka kvar till jul! ;)

Alltså jag har så sjukt ont i näsan.. fick en smäll idag på träningen, och fan.. tycker synd om er som bryter eran stackars näsa!? jojjes bland annat, som jag av misstag har brutit. (Inga missförstånd nu, det var en olyckshändelse)

Och idag var jag med om något lite pinsamt! (tyyypiskt mig) som jag vill dela med mig av!

Jojje skjutsade mig idag till brandbergen p.g.a att jag ville sola lite innan träningen, och eftersom att han endå hade vägarna förbi.
När jag hursomhelst hade solat klart, så gick vi mot bilen för att ge oss av.
Jag kollade nedåt eftersom att jag inte ville ha snö i ansiktet och öppnade vad JAG TRODDE var jojjes bildörr.
Jag tittar framåt innan jag ska sätta mig ner i bilen och ser plötsligt jojje på andra sidan bilen, hur han fortsätter och går framåt till hans bil? HAHA
Frågan är? Vems bil tänkte jag sitta i?? :P 
Innan jag ens hann tänka stängde jag dörren och började skratta och gick till jojjes bil som var parkerad framför den okände mannens bil ;p haha!! Mannen vinkade och skrattade som tur var, jojje skratta likaså, och jag skämdes som ni kanske förstår. ;) Haha!

16 dec!

Idag var jag på en väldigt snabb intervju på donken i sköndal! (gick bra) Tack malin som jag fick det av! ;)
Var där i max 5 min tror jag?
Mina fötter är just nu.. iskalla. Jag hade inte på mig så varma skor, trodde faktiskt jag bara skulle fram och tillbaka, utan att gå på så jätte mycket snö? men det vart istället tvärtom! Något jag har lärt mig till nästa gång! ;)

Satt föresten mittemot kissie i tunnelbanan! Tog ett tag tills jag ens fattade vem det var.. Kläderna var helt ok som hon hade på sig, men ansiktet? haha vågar man ens prata om det? :p äh.. palla.

9 dagar kvar till jul! MYS

Vad tråkigt det är utan kamera.. Måste ju göra något åt saken snart..

Träningen gick ok, vi var 5 pers.. Pinsamt.  

Nu tänkte jag äta något gott och sen får jag se vad som händer, kanske drar ut lite me jojje och dane, som föresten har krockat me en annan bil typ nyss? Det gick bra som tur var..



EN VIT JUL! YEEY

Nu kanske det är dags att uppdatera lite.. ;)

Jag är klar med jojjes julklapp, redan!? Känns as skönt! (ni får fråga mig om ni vill veta eftersom jag inte tänker skriva det här!) Jojje läser bloggen lite då och då, och vill helst inte riskera nått som ni kanske förstår!

Idag har jag en oförväntad träning klockan 5 som jag ska gå till men innan det ska jag till farsta, och köpa ytterligare 2 julklappar, som också är det sista två! I år kan man verkligen säga att jag är i tid. Riktigt riktigt skönt ska jag säga er! =)

PÅ SÖNDAG 20/12 HAR VÅR FÖRENING JULUPPVISNING I TORVALLA! =)
PRILIMINÄRT INSLÄPP KLOCKAN 15.00, 30 KR INSLÄPP
BE THERE! ;)





12-12-09

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väll roligt hurra!! ;)

Idag ska jag och jojje bara mysa hela dagen, eftersom vi glömmer bort lite att vara ensamma, vilket man behöver ibland! Vi tänkte också till stan senare ikväll och fika! Sen komma hem frusna, och somna framför någon film!

 

http://SaniaClaus.se

Har glömt säga att sania  har en julklappskalender där man kan vinna fina presenter! IN där och var med vettja! ;)

DET SNÖAR!

Idag ska jojje och hans company till stan och se Dead by april och 2 andra band har jag för mig? 5 timnar ska de spendera i globen iallafall!




Jag: (till poppi) roligt att du ska på rockkonsert!? :s du lyssnar väll inte ens på rock?
Poppi: Om jag ska vara helt ärlig har jag ingen aning om vad jag har gett mig in på.. hahaha

Men men, själv ska jag faktiskt plugga!
Vill egentligen inte göra det när alla andra ska ut, men hoppas jag hittar någon som är hemma och ska se idol finalen eller så.. ;)
Vem hejjar ni på? Säg att ni hejjar på erik!! =)

sii


14 dagar kvar till jul!

Hade en skön och rolig träning idag ! Inte alls jobbig! Råkade dock armbåga MIG SJÄLV haha när jag skulle fånga i en basket, och har därför ont i magen och jag vet att där kommer det vara antingen blått eller gult i morgon!

Efter träningen gick jag en promenad med jojje och dane ute i jordbro.. gick ingen långrunda eftersom jag "kom på" att jag var hungirg, så vi gick hem till jojje och åt =)

Måste visa er världens sötaste katt!




natti natti


En sammanfattning av mitt 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja, men det går vi inte in på... haha (heeemlis)
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Har aldrig haft och kommer aldirg att ha ;) 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Ja
4. Dog någon som stod dig nära? - flera
5. Vilka länder besökte du? - grekland och finland om det räknas haha!
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - inte vad jag kommer på just nu!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - 5 juni
8. Vad var din största framgång 2009? - studenten, och 4 år med jojje! woho
9. Största misstaget? - tappat bort älsklingens kamera (skääms)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - ingen svininfuensa hittils (tar i trä)
11. Bästa köpet? - Min bil!? skoja! ingen aning! kläder väll..
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja, när lilla lovisa kom till världen =)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Akon - beautiful & Pitbull - i know you want me
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - ledsnare.. lätt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? - presterat mer i skolan
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - varit hemma :p
18. Hur tillbringar du julen? - Hemma hos mig varje år, eftersom vi bor störst (ganska logiskt) och så kommer alla släktingar från mammas sida till oss och tomten på kvällen till alla barnen ;)
19. Blev du kär i år? - Nej haha
20. Favoritprogram på TV? - JAA, PARADISE HOTEL (skojjjaaaar) hell no, har inget program jag följer förutom idol när jag inte har något annat för mig :D
21. Bästa boken du läste i år? - Har inte läst en bok iår jag kan kalla "bästa"
22. Största musikaliska upptäckten? - va? det här med att lady gaga har snopp eller? musikalisk upptäckt? haha! 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - Presenter
25. Något du önskade dig men inte fick?nej =)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - firade hemma hos mig med nära och kära!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - självklart, skulle egentligen bara kunna bli bättre.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - färgglad
29. Vad fick dig att må bra?Jojje, vänner och grekland
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Den där stamma! :O yeeey! 
31. Vem saknade du?mitt gamla glada jag.. 
32. De bästa nya människorna du träffade? - Lenia en kompis i grekland, och Malin, en tjej från mitt gamla jobb, resten är gamla, gammal kärlek rostar aldirg som man brukar säga ;)

Det var en lista jag snodde från min kusin vitamin
http://lovisasmammma.blogg.se

08-12-09

God morgon! eller god dag! ;)
Vaknade nyss med att ha ont i ena ögat, undra vad det kan vara? syns inget heller?
Hursom helst så tänkte jag sätta igång och plugga snart!

Men innan det måste jag berätta hur det gick igår när jag och nadia skulle jobba? ;)
Jo, vi gick dit som vanligt och satte oss ner på "våra" stolar och fyllde i personuppgifter, lyssnade på intstruktioner om hur allt skulle gå till under en timmes tid ungefär! 
Tiden gick fort, vi gick och drack vatten innan vi skulle sätta igång!
Satte oss på våra platser och tittade på varandra och började skratta!? Vad gjorde vi där egentligen tänkte vi? Bland massa vuxna, ingen i vår ålder?

OCH JA?, för att inte tala om gammelbitchen till ledare? Hon var ju som hon själv sa att hennes bror kallade henne för? ärthjärna! otrevlig tant det där! trött på livet eller vad!?
Nämen hur som som helst så reste vi på oss och gick därifrån helt enkelt. Det var inget för oss! =(

tihi ;)


work work work

Idag ska jag jobba kära vänner! som intervjuare, får se hur det går!
Ska åka med nadia om en timme, eftersom båda vi ska jobba med det =)
Fort tiden går och det är redan mörkt ute! tragiskt!


<3


dude!?

Haha, killen är bara för rolig! 
spana in brösten! ;)



HOT OR NOT?
NOT NOT NOT


2:a advent!

18 dagar kvar till jul..
Vilket också innebär att det är 18 dagar kvar tills jag kommer få reda på vad jag ska få för julklapp av älskling =)
Riiiiiktigt spännande är det, även om jag redan har fått ledtrådar som gör att jag vet lite. ;)


Har ingen aning om vart vi ska! Jag blir glad för vad som helst, så länge det är med mitt hjärta..

Nu ska jag göra mig iordning inför träningen!

yeey

En ny, väldigt bra och annorlunda låt av chris brown ;)


SATURDAY!

Igår var vi ett gäng på collage och firade nadia! =) Vi hade jätte kul tillsammans! Hände lite tråkiga saker dock, som när jag brände min NYA klänning på strykgärnet! (jag kan stryka, det var strykgärnet som hade gått sönder) väldigt tragiskt var det, så jag fick leta upp en reserv outfit helt enkelt..

Tappade också bort jojjes kamera på tåget på väg in till stan, och jag skäms som fan! minst sagt! As jobbigt var det när jag skulle säga det till honom, försökte verkligen säga det på ett bra sätt! Jag gjorde iallafall allt jag kunde göra, jag gick tillbaka till spärrarna och frågade om nummer så jag kunde ringa till sl, och det gjorde vi. Ska ringa snart igen för de svarade aldrig igår..

Träningen idag gick jätte bra! Vi är duktiga vi..
Lånade två bilder från dagens! 
från melissa
http://melzor.blogg.se




Nu ska jag ha en lugn och härlig lördag! Vill slappna av, äta något riktig gott! Se någon film med vänner och dricka cola! känns som det var ett tag sen haha

trevlig lördag ;)



4 december!

ETT STORT GRATTIS till bästa nadia och sami som fyller 20 år idag!
 
Ikväll ska vi alltså ut ett par tjejer för att fira nudeeel!  

Nu ska jag bort från datan för att hinna med andra saker, jag bara hatar att stressa! Det kan förstöra min dag helt ärligt..

Ha en härlig fredag ;D


trött och glad

Hemkommen från en skön träning! nästan alla var där idag! trevligt! ;)
Och nu till en lite mindre intressant sak haha..
Idag fick jojje bort en glasbit som har suttit i min fot i nästan två dagar! Kunde inte gå normalt. I över en halvtimme försökte jag att ta bort glasbiten, men det gick inte. Trodde på riktigt att jag skulle åka till ett sjukhus för att ta bort den. Jojje tog fram ett förstoringsglas, pincett och nål och pillade några sekunder, sen säger han: "jag ser glaset, rör dig inte" Och jag tänkte inom mig "ja eller hur, jag höll på i en halvtimme igår, finns ingen chans att han ser den" Och så stack det till och så var den borta? på mindre än en min? Jag var tvunget att se glasbiten för att fatta att det var sant haha!
Hur han lyckades vet jag inte? Han är för bra för att vara sann ibland. Det finns typ inget han inte klarar?
Tack älskling..

Snart tänkte jag se 2010 om jag orkar!
Annars får det bli i morgon!



happy wednesday!

Vaknade nyligen och såg frost ute på taken? Hur glad blir man inte? =) Det enda jag vill är att det finns snö på julen! Anledningen till att jag vaknade så här tidigt är att nadia ringde och messade mig på morgonen, vi ska på informationsmöte hon och jag idag angående ett jobb! Kul va? Har ni sånna vänner? ;)

Glömde nästan helt berätta vad som hände igår..
Idag Kl 4 på morgonen, hör jag hur någon pratar utanför mitt sovrumsfönster, rösten känns jätte nära och jag kollar mot fönstret ifall jag skulle se en skugga av någon..
(bor på bottenvåningen, fast fönstrerna är högre upp så alla kan inte nå upp) Jag fick för mig att det var någon som gick ute och pratade med sin hund, och jag somnade om väldigt fort.

Efter en stund kommer mamma och knackar på min dörr till rummet och låter lite stressad. "stamma kan du komma och titta efter mig, de nya grannarna vill att jag ska försöka öppna deras port med vår nyckel" Jag flög upp fort som fan, klart jag ska! Grannen var desperat och ville in i porten, började knacka på grananars fönster och ingen öpnnade.. Han kom mot mig och jag trodde han va psycho. Höll även lambo i min famn och hon små morrade hela tiden. Fick tyst på henne och hon tittade på mig och började pipa lite oskyldigt eftersom vi var i balkongen och mamma utanför i porten bredvid. 

Märker eftersom att det är en liten flicka i 10 års åldern som stirrar på mig! (nästan som i en skräckfilm) Precis framför mig utanför min balkong! Då kom många frågor upp i mitt huvud! vad fan händer? vad gör den ungen vaken nu? Varför är mannen så desperat om att få komma in i porten? bor de verkligen där? Sen kommer mannen fram till mig och frågar om jag har bil! Nej svarar jag och tittar på mamma som är längre bort, som också kommer emot mig och säger:
"stamma, försök ringa taxi, de e våra nya grannar som ska till usa nu, och de fick fel nyckel av kommunen, och nu kommer de inte iväg för att bilen kommer inte igång." Då började jag typ skratta haha..


Föresten! minns ni höggravida kvinnan som blev våldtagen här i jordbro?

LÄS DET HÄR!  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6220767.ab



plugg dag

Skippade afropowerdancen idag, som jag tänkte gå på!
Har suttit och pluggat istället! Har varit inne heeeeela dagen, känns lite jobbigt!
Väntar på att jojje ska komma ifrån stan så vi kan ta en runda och få lite frisk luft! ;)

1 Dec!

1:a december idag! Känns verkligen inte som det..
Julstämningen har hjälpt lite men det är vaken kallt eller snö ute!?

Vaknade automatiskt vid 7 tiden för att gå på toaletten och så kom jag på att det var första december och att julkalendern började idag ;)
Kunde dock inte se den eftersom att sladden till tv låg löst och mamma sa att det var fel på TVn? vilket det inte alls var, så jag gick och la mig igen.
Men kollade lite på youtube vad det handlade om, och det blir ju bara värre och värre för varje år!
Förut var det mysigt att kolla på julkalenderna! Nu är det bara stelt och "framtidsaktigt"
SÄMST!



Det är den bästa julkalender som har funnits, även fast jag bara var 7 år när den visades!
haha ;)

NU måste jag sätta igång med att plugga!


24 dagar kvar till jul

Idag har det varit en ganska lugn dag.. Har varit i farsta med nadia och kollat lite på julklappar!
Efter det åkte jag hem till jojje och masserade honom lite (en halvtimme) eftersom han hade spänningar i nacken och ont i huvudet. Vi kollade på utlimate survival och jojje halvsov av den sköna massagen, haha är grym om jag får säga det själv. ;)

FATTAR INTE hur människan i Ultimate survival orkar? Han måste ju ha en grym lön med tanke på vad han gör.. 
Han åt ju allt? spndlar,ormar,larver, blod, ögon, testicklar.. ja allt?!  
Inte nog med det, han visade hur man ska överleva världens farligaste vatten? Och mycket annat som man ska tänka på, som egentligen bara är logiska.


 VARNING för känsliga tittare! ;) haha!



Något ni skulle äta för pengar?
Godnatt


RSS 2.0