Allstars <3

Den här veckan har varit väldigt sysselsatt för min del..
Jag har jobbat, tränat, gjort prov, varit på studentskiva, haft eurovisionkväll hemma hos kusin, (rätt låt vann) vart på shoppingrunda och jaa, säkert fler saker jag inte kommer på nu eftersom att jag lätt glömmer bort vissa saker haha.
Hursomhelst.. Den här veckan tävlar vi SM i cheerleading. Och det känns som att det kommer gå as fort. :P På lördagen kollar vi på våra juniorer/miniorer när de tävlar, och sedan tävlar vi på söndagen. Sen efter det blir det väll middag, och utgång för oss lite äldre då.. ;)
Snart tänkte jag sova, men innan tar jag ett långt bad..

25/5

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 4,5 år..
Jag har jobbat hela dagen, och vi har inte kunnat "fira" det på något sätt.. Tycker inte det behövs firas stort eller vad man säger heller :p räcker med att fira årsdagar haha.. och inte "halvårsdagar". Tycker helt enkelt bara att det är lättare att säga att man har varit tillsammans 4,5 år tillexempel.
Hursomhelst så hittade jag honom hemma hos mig efter att jag hade kommit hem ifrån jobbet, och han var bara för söt. Jag älskar att titta på honom när jag inte sett honom på ett tag. Som tillexempel nu när jag har jobbat i nästan två hela veckor. :P Han är så fin, och så brun! Vissa har ju spelat fotboll och blivit brunare än dom flesta. Haha, önskar de funkade på mig också ;)

Aja.. hade faktiskt inte så mycket mer att säga. Förutom att det är sista dagen jag jobbar i morgon. Förhoppningsvis. Får ju betalt veckan ut om vi blir klara i morgon. Vilket vi ska bli.. ;)

Eurovision på lördag! 


cheer

Kom hem precis från en rätt så jobbig träning, hade träningsverken i benen sen igår.. vad gjorde jag igår egentligen? ingenting.. hoppade och voltade bara.. inga bygg byggdes, absolut ingenting? aja! ;p
Gjorde hursomhelst programmet första gången med allt! minns inte när jag gjorde det sist.. Skönt att det är gjort iafl.. puh!
Det är inte alls långt kvar nu.. <3

fredag

Ska alldeles strax kolla vad ja ska ha på mig ikväll, har lovat nadia att vi ska ut ikväll, det var ett vääääldigt bra tag sen vi var ute tillsammans hon och jag! :O
Sen måste jag bara lägga upp en bild på världens sötaste lovisa! Hon är bara för SÖT!
Världens sötaste =)

jobb

Just nu jobbar jag och nadia på samma jobb.. as kul är det att vi jobbar tillsammans ;) Tråkigt att det bara kommer vara i 10 dagar! haha!

Nästa vecka ska jag vara klar med 2 prov till.. åh ush! jag dör lite :p

Nu väntar jag på min älskling som ska komma närsomhelst.. känns lite ovant att inte träffa honom alls på dagarna, och bara på kvällarna.. men men det är något jag får ta! :P

För övrigt vet jag fortfarande inte vad jag ska hitta på i sommar.. Dags att börja fundera snart. haha..




beautiful

Idag har älskling tatuerat sig.. och jag såg det inte förens nyss.. :p hur fint som helst iafl! (Snart min tur) haha nee men man vet aldrig ju ;) Det är ju fint.. Har alltid varit fachinerad av tatueringar men är inte den personen som "fastnar" om jag ser något snyggt eller typ gör saker och ting så fort något kommer upp i huvudet.. :P Eller vad man nu säger. ;)

Hursomhelst har jag och nadia haft en jätte rolig och mysig dag tillsammans. Och japp, pluggat har man ju också lite.. (inte med nadia då) men jaa.. påpekar att jag är så duktig så..

haha, nu ska jag se alice i underlandet. Har inte varit så jätte jätte intresserad av att se den, men har inte så mycket annat att göra just nu.

Lycka till i morgon bästa eagles..  

allstars is the shiet

Jag vaknade av massa jobbiga borrljud idag hemma hos jojje. Inte alls kul.. Jojje däremot sov alldeles ostört. :P Skönt för honom..

Vi kollade lite på resor på datan, och än vet vi ju inte hur vi ska göra.. Om det blir grekland för vår del? eller något annat.
Skulle ju faktiskt vara kul med något annat också. Men jag skulle samtidigt bli ledsen av att inte åka till grekland. Vet inte vad jag vill än.. Sen hoppas jag ju på sommarjobbet också. Jaja.. Det får man ta senare helt enkelt. ;)

Snart har jag träning också med allstars.. och sen ses vi inte på en vecka? eftersom att det är SM i helgen för vissa.. Jag orkar helt ärligt inte vänta på vårt SM längre.. Kunde det inte bara vara om en vecka? 6 juni är det långt till känns det som.. Men samtidigt vill jag inte att tiden går så fort..


prov

Är lite trött efter att ha gjort prov på morgonen..
Sov ju typ 10 timmar, så borde väll inte vara trött? Eller?
Hursomhelst så tänkte jag och jojje åka hem till sabrin och umgås lite hemma hos henne med hennes lilla familj ;) ..Väntar bara på att jojje ska komma tillbaka från sjukhuset någongång, vet ju inte hur lång tid det tar eftersom att de åkte till akuten med hans pappa.. Han hade tydligen jätte ont i benet. Från ingenstans..? Aja.. nu måste jag skynda mig lite, för att komma iväg nångång ;)


9 maj

Nu har jojje och danne dragit till olearys för att se fotboll, championsleague nånting ;)
Jag själv ska göra mig iordning inför träningen nu, blomme ska kolla på träningen idag, ruligt! ;) Har precis ätit både mat och kladdkaka..lite dumt av mig såhär sent.. Hoppas att jag inte mår illa på träningen nu då.

Nu är det typ 12 träningar kvar, eller nått till SM? så mycket är det ju inte.. men sen är terminen slut. Fort det har gått.. hänger inte med. 

lovely

Vilken härlig träning vi hade idag tjejer.. tycker jag iafl ;)

Snart är det ju SM, och det börjar redan nästa helg för vissa.. galet vad tiden har gått fort.. :O

Nu måste jag plugga, ska upp väldigt tidigt i morgon och göra ett prov. Sen blir det grillning mot kvällen ;) mys! Får se om det blir någon utgång någongång nu när jag äntligen blivit frisk =)

natti!

3 maj

Härligt att äntligen vakna utvilad.. De här dagarna har varit väldigt tidiga för min del ;) Nu kan man bara hoppas..
Igår gjorde jag hela programmet för första gången sedan DM (med nästan allt) vilket kändes både bra och dåligt. Det dåliga var väll konditionen, orken att göra programmet, eftersom att jag har varit sjuk så länge. Och det positiva är väll att det jobbiga är över nu, och att det bara kan bli bättre. ;) "första gången är alltid jobbigast" eller vad man nu säger haha =) Fick dessutom inte ont i min kropp som jag fick tidigare när jag gjorde programmet.. Skönt!
Nu ska jag iväg med nadia till handen för att kolla lite saker, sen ska jag möta upp älskling..

RSS 2.0