Lyckad dag och kväll ;)

Igår på dagen började det med att jag och jojjes familj åkte till Älta till ett mysigt ställe och grillade vid en strand, jag hade en helt annan bild av Älta måste jag säga, trodde det låg jääätte lång bort, men låg ju inte alls långt bort? Det ligger ju precis bredvid Tyresö. Vi åt pastasallad och grillade korv. Inte smala korvar, typ tjocka och kryddiga. Jätte gott var det, och med iskall cola till var alldeles perfekt.
Jojje hade tagit med sig en fotboll och eftersom jag inte tycker om att spela fotboll så mycket så bestämde vi oss för att spela Äpplen eller vad det heter haha. Det var jag och jojjes mamma på lag, och sen tassos (jojjes lillebror) och jojje.
Vi hade faktiskt väldigt kul, men tillslut fick jag en boll på mitt finger så nu är den svullen och går inte att böja ens 90 grader, hoppas det går över till i morgon.


Och nu till kvällen gott folk ;)
Jag var på Danes 18 års fest på midgård. Det var verkligen lyckat! Tack Dane =)
Det var en stor matbuffé så de som vill äta kunde ta, men vi hade redan ätit innan, så vi satte oss vid ett bord och drack lite vin (endast jag) och hade mysigt med serbisk live orkester. Det var mycket folk man kände igen, och självklart många serber, trevligt!
Jojje och jag kom dit med bilen och bestämde oss för att åka hem och sedan få skjuts tillbaka med busskort i fickan så både kunde dricka lite tillsammans med alla andra.. det är ju trots allt bara 2-3 stationer med buss till jordbro.
Vi dansade mycket, bland annat folkdans. Serbisk dans och grekisk dans är ju i princip samma dans så det var kul! och både greker och serber är ju ortodoxa och liknar dessutom på många sätt.
Vi hann nästan inte ta några bilder med kameran för batterierna tog slut, så det vart mer mobil bilder, bättre än inget iafl. Festen utvecklades från en mysig middag, till en vild kväll, kan man lugnt säga.
Kvällen var minst sagt händelserik, blir väll så antar jag efter påfyllning av glas hela kvällen, av servitörer till och med. ;)
Mitt finger var ju svullet som sagt och idag har jag väldigt ont i foten, jag nästan haltar för det gör så ont. Måste vart dansen på bordet som orsakat det eftersom att det var riktigt halt med mina klackar där uppe.  haha
Lite bilder kommer upp senare.
Idag blir det grillning igen.

nattmänniska

Igår åkte mai till Vietnam, skönt för henne! hon borde tagit med mig.
Själv drog jag till Nadia på kvällen eftersom att grabbarna skulle på streetrace, det skulle tydligen vara något stort race igår. Bilgalna människor. Det roligaste är när vissa ska beskriva bilar och de säger att de är sexiga, då hänger iafl jag inte med. Vart kan en bil vara sexig någonstans?
Var ju som sagt hos nudel igår och där var det lite folk som hennes mamma kände, och musiken var inte direkt den bästa, så jag och nadia hade rnbkväll i hennes rum. ;) lite kul var det när folk kom in och såg lite vilsna ut och sa:
 "nä men den här musiken e ju bättre" haha, näähä.
De lyssnade ju på lite roliga låtar trots allt. Men ja, var ganska lugnt där och jag stannade till halv 4 kanske, har de senaste veckorna om inte månaderna inte sovit innan 4? Är inte det lite för mycket :s
snart ska jag ut och sola på ängen med Emelie och Nadia, skönt!

29/05-09

IDAG fyller Daniel(antic) år! GRATTIS! 18 år! wiho.. nu kan man gå ut allesammans ;) och så är det ett riktigt underbart väder, kan äntligen gå ut i solen utan att något ska hindra mig.  Igår föresten var jag hos Sabrin(kusin) och Björn, tillsammans med älskade jojje, det var ett litet tag sedan vi såg lilla Lovisa som nu är 1,5 månad gammal. Det är härligt att se henne utvecklas måste jag säga. Älskar henne så! Har ju själv många syskon, men skiljer inte många år, så har aldrig sett någon växa upp på det sättet. Iafl. Ska ju bli fint väder, så planerar på att grilla med dom i helgen med andra människor också. Här får ni en bild på sötlovisa!

IDAG fyller Daniel(antic) år! GRATTIS! Carro Blommes kille för er som går på cheer. 18 år! wiho.. nu kan man gå ut allesammans ;)och så är det ett riktigt underbart väder, kan äntligen gå ut i solen utan att något ska hindra mig.  Igår föresten var jag hos Sabrin(kusin) och Björn.  med min älskade jojje, det var ett litet tag sedan vi såg lilla Lovisa som nu är 1,5 månad gammal. Det är härligt att se henne utvecklas måste jag säga. Älskar henne så! Har ju själv många syskon, men skiljer inte många år, så har aldirg sett någon växa upp på det sättet. Iafl. Ska ju bli fint väder, så planerar på grilla med dom i helgen med andra människor också. Här får ni en bild på sötlovisa!
                                                                                                       
                                                                                                           <3


Almost finished

jahapp, var i skolan idag, var ganska länge sen jag var där faktiskt!
Lämnade in några restuppgifter och gjorde prov eftersom betygen sätts idag. Nu har jag en uppgift kvar som jag ska maila till min lärare... sen efter det ni, frihet! och ännu mer Frihet efter studenten! ;) sen tycker jag att det är slutpratat om skolan nu. Tycker det är jätte tråkigt att läsa om skolan och uppgifter som folk skriver i sina bloggar ibland, och om va de har gjort och inte gjort om varenda uppgift de har typ, men visst, skrev ju ett inlägg jag också igår, men en gång någongång är inte så farligt. Tycker ni om att läsa om skolan/skoluppgifter i bloggar? själv är jag allergisk.  
 
Ikväll så ska jag kolla på Champions League, haha.. ofta jag.
men blir nog roligt endå när alla sitter samlade hemma hos min älskling och jaa, umgås, eller vad man nu ska kalla det. haha.. Är roligt att kolla på fotboll ibland när det är roliga lag, annars är det inte riktigt min grej. 


 


   

sommar!

Nu känns det verkligen som att det är sommar, inte på gränsen mellan vår och sommar.. utan svensk sommar! Det är så härligt det kan bli när man kollar ut =) Men tyvär kan jag nog inte gå ut idag i det fina vädret eftersom betygen sätts tydligen i morgon, och ja ska göra klart så mycket som möjligt hemma.. jobbigt bara att de här 12 timmarna framåt ska ja bara sitta hemma i de böcker som SNART ska ses för allra sista gången! wiho!
Betygen sätts ju som sagt i morgon, då kan man ju nästan säga att jag slutar skolan i morgon? haha NÄSTAN stamma ;)
Det är nu 10 dagar kvar till studenten och jag har varken köpt studentklänning eller skor =) så det är ett måste den här veckan!  men men..
ÅTER till pluggandet, PUST

för er andra som inte vet så mkt om mig..;)

DIN/DITT FÖRSTA:
operation: knät, år 2007
piercing: hål i öronen? räknas det som piercing? annars var det naveln
sport: Cheerleading
husdjur: kanin
semester: Hmm, Grekland
konsert: Ingen aaaaaning
kärlek:  minns inte, nån i förskolan typ.

JUST NU:

äter du: Inget.
dricker du: cola
ska du: ut och umgås lite, efter den här listan.
lyssnar du på: radion Keri Hilson - knock you down tror ja den heter :S
väntar du på: höra hur det gick för Eagles och resten av dagen.
tittar du på: dataskärmen.
har på du på dig: tights och tunika

 

 DIN FRAMTID:
barn: Ja, självklart
giftermål: jadå :)

karriär: ja vill bli allt möjligt, måste bara fundera och satsa på ett antar ja.

 

 VAD DU FÖREDRAR:
kramar eller kyssar: Måste man välja?
kortare eller längre: beror ju på vad det gäller!
snygg mage eller snygga armar: Vill inte välja här heller.
busig eller lydig: Busig. 

 

 HAR DU NÅGONSIN:
kysst en främling: nej
tappat bort glasögon/linser: Nej.
brutit ett ben: Nej. (ta i trä)
rymt hemifrån: Ja, packade mina kläder i en resväska när jag var typ 5-7 år, kom tillbaka efter inte så lång stund ;)
röntgats: ja, tänderna har väll alla! och knät..
krossat någons hjärta: Vet ej, hoppas jag inte
nobbat någon var väll inte så farligt?
gråtit när någon dött: O ja.

 

 TROR DU PÅ:
kärlek vid första ögonkastet: Nej. attratktion för första gången? ja! en helt annan sak. be careful girls..
gud: ja
mirakel: Ja.
aliens: nej
magi: verkligen inte.
ett himmelrike: Det skulle vara bra..
tomten: nej men jag tror att det fanns en tomte förr ;)
änglar: ja
transformers: ?

 

 BLANDAT:
är du kär i någon? förälskad i Jojje
önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, önskar att jag kunde flytta hemifrån men tar en sak i taget, har inte bråttom än..
tycker andra att du är attraktiv? ingen aning
dricker du? vad?
använder du droger? choklad
vilket schampo använder du? gliss
vilken parfym använder du? Christina Aguilera
vad är du rädd för? döden, spindlar, ensamhet
gillar du att tvätta? ok? haha (nej)

 

Ja då vet ni lite iafl, är det något mer så är det bara att fråga!..  juste, ska ju fixa min blogg lite idag, får fösöka iafl..=) Nu hoppas jag på resultat från idag, spännande.

Godmorgon?

känner mig en aning seg just nu, känns lite som att jag skulle behöva sova lite till, gårdagen bestod nämligen av skiva, och ja, var väl roligt.. träffade vänner man inte ser så ofta, alltid kul =) Kändes bara lite tomt om man jämför med min skiva som var på samma ställe, då de nästan var dubbelt så många. MEN det blir ju som sagt vad man gör det till ;) eller hur? synd att jag inte tog några bilder bara, för bilder är ju roligt.. ibland..
Hur som helst så väntar dagen på mig, har inga planer för idag, kanske drar och gymmar med nudelpudel och maipaj om jag orkar. Vi kanske även ska spela kubb idag, killarna vs tjejerna. Var ju roligt sist iaf ;) enda tråkiga är att Mai ska till Vietnam om en vecka så får väll umgås lite extra nu innan hon drar, hon är heller inte här på min student, lite tråkigt.. men men.. vi hörs senare för nu börjar min dag ;)


Välkommen till min nya blogg!

jahapp, då har man blogg =) det här är helt nytt för mig så får fixa min design nån dag muhah

RSS 2.0