=)



Efter träningen tog jag och jojje en runda förbi haninge för att jag var så chokladsugen.. 
Lyssnade på lite låtar från i somras och ville bara dela med den här.. 


early morning

Idag gick jag upp tidigt.. Gick förbi comvux för att skicka in en ansökan och sedan förbi gymmet en snabbis.. Klockan är nu 2 och jag är lite rastlös just nu.. vill göra något innan träningen börjar klockan 7.. men vad vet jag inte.. bort från datan är första steget.. 
och juste, grekland i morgon!? känns inget än.. but tomorrow it will ;)

miss

Igår kväll hittade jag min systers bok som ja kollade i för skojs skull.. "MVG I ALLT" skriven av Raman Mehrzad.. 
Jag öppnade den och kollade i innehållet och hittade massa intressanta saker.. jag vill ju plugga vidare någongång så det är inte försent att läsa den, men tycker alla borde öppna den och kolla..Det står saker som jag aldrig har tänkt på förut.. Det är inte bara att sitta ner att plugga och tro sig vara smart som många kanske tror.. LÄS DEN ni som pluggar på gymnasiet eller universitet, eller vart ni nu än pluggar..
Boken ser ut såhär..

                                                           


När jag gick i gymnasiet var jag väldigt lat och hade svårt att sätta mig ner och plugga, men när jag väll satte mig ner så flöt det på. Jag kommer ihåg att jag var riktigt skoltrött sista tiden och allt jag ville var att ta studenten och försvinna.  Studentdagen saknar jag endå om jag ska vara ärlig.. klassen var störd men vi höll endå ihop på nått konstigt sätt.. Ibland var man emot varandra ibland inte, men så fort någon annan klass sa något om en person eller om klassen så blev vi plötsligt ett tillsammans! 
Sista året kom alla i klassen faktiskt nära varandra som det oftast blir förmodar jag? Det trodde jag aldrig om min klass att den någonsin skulle göra.. Jag fick reda på till exempel att vissa aldrig hade pratat med varandra under första och andra året, vilket kom som en chock för mig..
alltså 2 år? och inte har sagt ett ord till varandra när man går i samma klass är bara knäppt. Det går inte ihop i mitt huvud. Hej har man väll sagt någongång? inte ens det hade dem.. haha hursomhelst så saknar ja faktiskt i PRINCIP alla mer eller mindre!.. finns undantag som sagt. Men men..

Jag glömmer er aldirg ska ni veta <3


lite bilder från åtmistone en lycklig dag.. 05/06-09

 



  



Nu kom jojje också.. vi ska iväg till haninge C för att kolla något jojje ville, sen blir det gruppdiskution med nudel ikväll i 1,5 timme (diskutera om rakhyvlar) så får vi 500 kr presentkort på åhlens. och det absolut roligaste är att jag och nadia får inte ens känna varandra.. visst.. ett problem bara..
Hur fan ska det gå till? 
Jag kommer inte kunna se henne i ögonen utan att skratta!! 
=)


Efter mysig kvällsprommis med Nudie & Maison..

Varje söndag får jag samma känsla som jag har nu.. klockan är väldigt mycket och det är nästan ingen inloggad nånstans.. blir lite smått stressad av tanken att andra går i skolan, jobbar eller hur som helst gör någonting. Ska ju iofs börja jobba och plugga snart men stressen finns i huvudet trots det iafl..
Visst är klockan mycket och även de som inte gör något på dagarna kanske sover den här tiden? men jag menar typ vid 1 halv 2 försvinner de flesta som är sysselsatta med något och då känns det lite irriterande att jag själv inte vaknar upp och har något att göra. Men borde ju kanske också erkänna att jag känner tvärtom på morgonen då jag sover ut och vaknar utvilad och VET att alla andra är nånstans vart de nu än är och jag jag bara.. jaa.. INTE jobbar och latar mig. Det måste man endå ta vara på tills verkliga livet börjar snart.. eller?
  

Måste också passa på att berätta något kul som hände nu ikväll.. Var ute på en kvällspromenad med mai och nadia lite efter min träning, hade ingen aning om att de skulle komma och plinga på så vi gick runt lite överallt och pratade i ungefär en timme.
Sen började det regna och alla bestämde för att gå hem istället var och en hem till sig. Plus att mais parkering hade gått ut så det var också en anledning till att vi inte stannade kvar.
När jag sen kom in i mitt hus tyckte jag att jag hörde ett larm.. men trodde att jag inbillade mig, lite sådär som man ibland tror ens mobil vibrerar fast den inte gör det. (mobilberoende kan man också kalla det) sen rätt som det är ringer mai mig efter ungefär 2-3 min.. Hon berättar för mig att hennes alarm var igång och att hon inte kunde stänga av det haha. 
Därefter bad hon mig att ringa jojje och jag försökte få tag i honom, men han sov tyvär.. 
Provade med mamma istället som också var ute på promenad.. då sa hon bara att man stänger av med en dosa som man har till larmet. Sen började hon skratta med min moster och då vart jag lite irriterad eftersom att jag ville ju lägga på för att kunna ringa upp mai igen.. men då slutade mamma skratta och berättade för mig att hon precis såg mai åka förbi henne på vägen med larmet på, och de var därför de skrattade. Mai lyckades aldrig stänga av larmet och åkte hem istället! haha! måste ha sett kul ut.. stackars lilla mai! hoppas hon lyckades stänga av det sen?

   
Nu väntar min säng! dröm sött..


Siiii

 

 




Då var det söndag och 4 dagar kvar tills jag åker till grekland igen ;) kom hem för knappt en månad sen så det känns lite konstigt att åka ner igen.. men jag säger ju inte nej för det? ska stanna där endast i 5 dagar denna gång, känns också riktigt skumt om jag ska vara ärlig.. och nu ska jag inte till det stället där jag brukar åka till på somrarna utan nu blir det thessaloniki (största staden i grekland, där min släkt bor)

Ikväll är det också träning! härligt att ha något att gå till, något att se fram emot helt enkelt en vanlig tråksöndag som denna t.ex.


En snabb kväll..

Gårdagen bestod av streetrace, och det var jävligt kul.. hände lite knäppa saker visserligen, som när jojje genade med bilen FEL håll i rondellen haha, kändes heelt galet.. vi var på lite olika platser igår, bland annat jordbro, handen, akalla, o.s.v.. i vår bil var vi 4 st, och mötte min storebror och hans vänner på plats, så det var kul kväll igår trots allt..

Idag ska resten av sakerna hämtas till mitt rum, har ju varit så tomt de senaste dagarna.. men kommer kanske inte att vara hemma när sakerna kommer eftersom att jag har träning..

om en halvtimme ska jag dra, och känner mig lite pigg endå trots att jag kom hem vid 4 tiden igår..


some pics from yesterday..


min bror, jojjes bror, och jojje själv..


jag


en sak som var säker.. man kunde inte tappa bort varandra..


               och en liten snutt..


Friday night..

Slumrade till nu under kvällen eftersom att jag knappt sov någonting inatt.. plus att jag var i stan idag i ungefär 2-3 timmar och det gjorde mig klart mycket tröttare.. det jag iafl vaknade nyss av var av min skällande hund! och inte nog med det!? små barn sisådär runt 3-4 år gamla står utanför våra fönster som såg min hund och BÅDE min hund och barnen skäller på varandra (barnen ville härma hunden) så det var både lite roligt och irriterande på samma gång för min del..

Jojje kom nu precis till mig och vet inte vad som ska hittas på ikväll, man hör fest hit och fest dit men blir nog ingen utgång ikväll för min del.. hörde också att det ska vara "hemlig streetrace" idag.. och den grymmaste någonsin, så den lär väll jojje inte missa, elleeeeeer? ;) kanske därför han också går runt glad hela tiden och omedvetet snackar om bilar hela tiden.. haha  


Börjar bli gammal...

Får ont i ryggen efter varje träning har jag kommit på.. undra vad jag gör på träningarna som gör att ja får ont.. Idag fick jag ont under uppvärmningen, så redan från början har jag svinont, och alltid på samma ställe.. men sen går det typ över när jag kommer hem.. 

snart ska jag gå och lägga mig för att jag ska upp ovanligt tidigt i morgon..

MMH, AAH, you know what im talking about.. MMH! hahahah


Hösten är här..

Skönt väder det var igår.. riktigt mysigt höstväder! kommer säkert tröttna på det också eftersom..

Igår på natten fick jag reda på att min kusin Dante hade fått en dotter, härligt! De var ju hos oss i helgen och hans tjejs beräknade datum hade redan "gått ut" så fattar inte hur hon vågade komma egentligen.. men, härligt iafl med en liten dotter eftersom han redan har 2 söner ;p 

Idag ska jag försöka få min mamma att skjutsa mig till handen så vi kan hämta upp jojje och köpa målarfärg.. Det kommer nog ta ganska mycket av våran tid idag så kommer nog iafl inte hinna till gymmet som jag egentligen ville göra..

Kommer börja uppdatera saker och ting med bilder snart igen så det blir roligare för er också ;)


Lugn dag

Idag har det varit en rätt lugn dag för mig.. nadia kom till mig tidigare och vi ringde samtidigt till ett jobb.. så i morgon ska miss nudel och jag in till stan på intervju.. ;)

Nu väntar jag på att jojje ska komma hit så vi kan fortsätta med mitt rum eftersom vi har skjutit upp det lite av lite olika anledningar.. sen ikväll ska vi nog ut på en prommis, med några vänner antar jag.. =) skönt tycker jag eftersom att det endå var ett tag sen vi gick promenad tillsammans, tror att det sist var i mitten av sommaren någongång.

Såg också att min syster och hennes kompis kollade lite recept på datan så jag hoppas när vi kommer hem sen att det finns nått gott att äta.. ;)

Trött...

Nu är det väll ändå på tiden att jag börjar skriva av mig lite.. har inte haft så mycket tid att skriva, har gjort andra saker som har tagit min tid..
så vad händer i mitt liv just nu tänker väll vissa? haha ja! inte så mycket mer ÄN!?

Idag har jag t.ex varit på träning.. (för er som inte vet så har jag börjat på cheer igen!) Känner endast 3-4 tjejer sen tidigare, resten är heelt nya för mig om man säger så.. =)
På träningen idag fick jag lära mig en dans och det gick väll sämst för mig haha.. som inte kunde den! men på torsdag hoppas jag verkligen att den ska sitta perfekt!

nu ska jag äntligen sova, är helt slut i både i mitt huvud och i kroppen! 

godnatt..



 

  


=)


Det är så mycket just nu.. ska också fixa lite min bloggdesign och börja skriva igen snart..

?

Att det ens finns folk som läser när jag knappt skriver nått.. haha.. roligt. En månad efter att jag hade uppdaterat i bloggen fick jag tag i en dator där jag bor i grekland och såg att det var ganska många som läst min blogg, trots att jag inte skrev något under en månads tid. Undra vilka som läser, har verkligen ingen aning..

Har inte tid att skriva i bloggen just nu pga. att sen jag kom hem från grekland har jag vissa saker som måste göras. Ringa hit och dit och göra vissa saker och just nu håller jag på att renovera mitt rum som jag nämde i något tidigare inlägg och vill helst att det ska gå lite fort och inte dra ut en massa onödig tid på det. Åker fram och tillbaka lite överallt i olika butiker trots att jag känner mig lite hängig, och inte riktigt frisk än.
På lördag när jag fyller år kommer allt förhoppningsvis vara klart, och sen är jag eran. (skämtar)
Måste också ta och fixa min design i bloggen, är riktigt trött på den.

Men nu är klockan riktigt mycket och jag är trött, ska upp tidigt imorgon för fortsätta med mitt rum haha, godnatt!

8 Sep!

Solen skiner, och luften är iskall, det är sverige det.. På lördag fyller jag 20 år kom jag på, känner mig fortfarande som 18 haha..
Och idag är det tänkt att jag ska riva hela mitt rum och göra en extreme home makeover ;)
Men först innan jag börjar med allt ska jag lägga in lite foton från mina underbaraste dagar på året.. 



  















































Bilder finns det hur mycket som helst utav.. valde några.. Nu ska jag äta frukost och sedan börja med mitt.






NATTINLÄGG

Kom nyligen hem från ikea med jojje efter att ha kollat på lite allt möjligt till mitt rum.. hittade massa bra saker som jag behöver bl.a. en dubbelsäng som jag ska köpa, eftersom min nuvarande är 1.20 i bredd, och det passar inte så bra..  

Idag var min tanke att jag skulle lägga upp lite bilder från grekland i bloggen men det får jag göra i morgon i stället, är alldeles för trött för att göra det nu. Ni får nöja er med facebook så länge ;) höll på med att ladda upp bilder ett ganska bra tag idag, och eftersom man bara kan ladda upp 5 bilder i taget och comhem ska fungera som det gör så tog det sin lilla tid.

Nu ska jag bort från datan lite och be nadia komma över..  Godnatt!


ÄNTLIGEN HEMMA

Hell no! men det var roligt så länge det varade kan jag lugnt säga ;)
Kom hem igår natt till ett iskallt sverige och drog efter det direkt in till stan och träffade jojjes grek och juggegäng..

Orkar inte skriva detaljerat hur det var i grekland, för skulle ta år och dar att skriva det.. var i grekland trots allt 5 veckor så mycket finns att säga egentligen. Däremot tog jag runt 600-700 bilder med min älskade kamera och hade det hur bra som helst! får uppdatera med bilder senare på facebook mina vänner ;) Ska lägga upp lite bilder här också idag eller i morgon, men är inte hemma just nu så kan tyvär inte lägga upp nån bild.

Mina dagar bestod iafl av stranden, vänner, drinkar, mys, nya människor, mycket dans och annat kul. De enda jobbiga var att jag vart sjuk 2 veckor innan jag skulle hem och är fortfarande sjuk. Gick till doktorn där borta när jag kände att "det här var droppen" jag hostade så mycket att jag knappt kunde andas och när jag kom dit fick jag reda på att jag hade feber 38,5 vilket jag själv inte visste om. 
De trodde också först att ja hade svininfluensan eftersom jag var svensk och de var rädda att ja hade "tagit med mig nått" från sverige, haha men nej, ingen influensa tur nog! ;)
Så brun är jag inte för er som undrar, vart iofs ganska brun de första veckorna, men sen tog jag det lite lugnt när ja började ta mediciner.. fick 5 mediciner haha? och fattar fortfarande inte riktigt vad vissa mediciner är till för? men men, idag kommer nudelpajen hem från marocco, har saknat henne! och även mai paj som ja också saknat så, får ja också träffa snart..  =)

RSS 2.0