Lördag morgon..


Vaknade för inte så länge sen.. min älskling ligger fortfarande och sover. Jag ska strax hem för att göra mig iordning inför träningen som jag har klockan 3 idag..

Min frukost vart nyttig OCH god idag. Brukar inte tycka om nyttiga frukostar, eftersom att jag helst vill vräka i mig mackor ost,tomat o.s.v..  SÅ för er som känner igen er, ät musli med joghurt med fruktbitar i, och ett glass juice. JAG tappar sötsug efter det!



Nu: Promenera hem..
Sen: Träning..
Ikväll: mys hos en vän, (halloweentema) och utgång efter det, i think!


Friday

Kvällen spenderades hos jojje..Min kväll i ord:
idol,biltur, mys, skratt, chocklad, snack, musik, nädie, jojje, lelle, och tasos som är jojjes lillebror.

Kvällens bilder..


Älskling



Jag



Det va den seriösaste bilden jag kunde hitta på de 3 tillsammans



jojjes lillebror



Mitt hjärta och jag


Allahelgona helgen..

Guess who?



På bilden är det Heidi Clum ni ser.. Hon är alltid lika rolig varje halloween. Tänk om man såg en så utklädd människa på stan eller så, skulle tycka det vore ganska kul faktiskt =)

Ikväll tänkte vi hitta på något hemma hos jojje eftersom att hans föräldrar ska iväg på middag lite senare =)  


torsdagkväll

Oj..  kikade lite på min statistik..
och såg att det var någon som har klickat väääldigt många ggr. Undrar vad den personen hittade för intressant. Antar att det är en person eftersom att det är så många ggr? ni skulle nog förstå om ni själva såg. haha..
Menar inget illa för i övrigt. Du är så välkommen så. =)

Träningen idag gick bra, var ganska rolig.. har inte så mycket att säga om den förutom att det känns som att programmet börjar närma sig snart.. hoppas att jag inte har fel ;p

Tråkig min blogg är utan bilder. Inte alls kul ju..
Eller vissa verkar tycka det. Sanningen är att min kamera gör typ mina bilder lite suddiga.. (säkert vattenskada) man vet aldrig med mig..
Men jag kom på att min älskling har ju en kamera, en bra en som jag kan låna. Hoppas inte han läser det här nu haha för vet inte om han vågar låna ut till mig.. förstår liksom inte varför ;)

tired aaass...

Jag är så trött, har vänt mina nätter lite upp och ner har jag märkt.
Försöker väcka jojje lite då och då men han e alldeles för söt när han sover att det inte är sant. Låter honom va lite till.. ;)
ska äta frukost nu, och efter det ska jag ringa lite viktiga samtal.. (buisneees) haha
Sen ikväll har jag träning och vi ska visa för våra tränare vad vi har åstadkommit. EEHM! ;)


thought

Sometimes we put up walls.
Not to keep people out,
but to see who cares enough to
knock them down.


Världen är omöjlig

Vet inte vart jag ska ta vägen, ibland.. som nu.
Kunde man spola tillbaka tiden när man ville så skulle allt se annorlunda ut nu, alla skulle vara lyckliga.

Världen är liten

Vaknade av ambulanssirener idag.. och jag hatar att höra ambulansen om den är i närheten av mitt hem, speciellt om inte jag är hemma. Får alltid hemska tankar om att den ska hem till mig. Och det finns väll lite anledningar till att jag tänker så.
Hursomhelst så loggade jag in på datan hemma hos jojje eftersom att någon av mina syskon borde vara inne på datan. (så många som vi är) 
Kände mig lite nervös och såg sen min syster var inloggad. Skrev till henne direkt och hon skrev tillbaka att mammas kompis precis hade dött.  
Chcokad är vad jag är..
Finns så mycket att säga egentligen, men tänke inte skriva här!
Allt går så fort.. man hinner inte med!

Vila i frid Kicki!

trött men glad

Vaknade precis efter en ganska kul utekväll igår.. tur att man ska ställa tillbaka tiden en timma också så slipper man få ångest över att vakna så sent! ;)

Min kväll hursomhelst igår var ganska rolig! vi var på grodan och väntade över en timme för att komma in. Galet! 
Träffade även på en hel del vänner och bekanta vilket också var kul. =) Dock var det trångt som fan och många galna människor. Man skulle kunna tro att vissa lever som om det vore deras sista dag, bokstavligt talat, haha faktiskt ingen självrespekt alls med lite mindre ord. men men, vad säger man om det? tur att inte alla fungerar likadant? :s

Min dag idag blir mysig bara.. kolla på någon film och bara njuta helt enkelt.
Ska försöka väcka jojje nu.


what are you guys doing tonight?

Har ingen aning vad jag ska göra ikväll.. känner mig lite otaggad just nu, men kanske ångrar mig om jag inte följer med tjejerna ut? får bestämma mig snart!

nu ska jag äta! känner lukten av mat här hemma hos jojje och jag vet inte vart jag ska ta vägen.. det luktar så gott! haha försöker att skippa småätandet och äta bestämda tider, får väll se hur länge det håller ;)

ha en trevlig kväll!


Godnatt

Här ligger jag med bärbara datan lite frusen i jojjes stora sköna säng efter en mysrunda mitt på natten. Jojje spelar cs..
Mai och nadia var också här tidigare och vi kollade lite på idol. Jag och nudel masserade varandra under tiden hon var här, som vi också ganska nyligen har kommit på att man också kan göra efter jaa..?? 15-16 års vänskap. =)
När jag och jojje promenerade föresten.. så pratade vi lite om allt möjligt, och jag skulle berätta för jojje en sak som jag hade sett i Operah.


Jag - ....jo men det är sant jag har faktiskt tänkt på det.. en gång när jag tittade på Oprah så var det en tjej som.. vänta? du vet väll vem Oprah är väll?

Jojje -  joo, de klart. Oprah whinehouse ;)

Jag - nej jojje haha! Oprah winfrey är det. :D

Jojje - (kollar på mig som om jag vore virrig) nähää vänta nu? :O (och kollar sen återigen med en blick som om jag faktiskt försökte lura honom)

Jag - jojje? det är amy whinehouse, och oprah winfrey?

Jojje - iofs?? de är klart! jag visste det.

(jag är nästan övertygad om att han varken vet vem oprah är, eller vem av dom som är vem ;D)

Tänkte ta och lägga mig nu..
Vet att jag inte har uppdaterat så mycket den här veckan.. har helt enkelt inte suttit så mycket vid datan de senaste dagarna och har istället åkt lite överallt för att hitta böcker eftersom att jag pluggar på distans.
Har nu allt jag behöver och behöver inte oroa mig längre. skönt! Har sovit/sover över hos jojje dom här dagarna och konstigt nog sitter jag inte så mycket vid datan när jag är hemma hos honom. En vana bara antar jag? En BRA vana haha =)
Det är inte bra att sitta för länge!
Nä, ush nu börjar jag bli riktigt trött och jag lovar att jag ska börja uppdatera mer snart, är så trött på min design och måste skaffa en ny snart. 

GODNATT!

hurtbulle..

Idag ska jag på 1 kurs till för att få uppgifter, sen pluggar jag på distans. Jag gör det eftersom att det passar mig bäst, även om vissa påstår det är svårare. Det kanske är svårt för vissa om man inte planerar. Men som milla sa, det krävs självdiciplin? ;) och det är jag ganska bra på om jag får säga det själv.. 

De här dagarna har jag också kännt mycket för att träna. Så det är bara för mig att ta mig ut att springa nu när jag väl är på G.. ;)

Sen blev jag otroligt glad när jag kom på att jag har glömt mina batterier till kameran hemma hos jojje eftersom att jag trodde för ett tag att jag hade blivit av med dom.. =(


today

Vaknade upp alldeles ledsen idag eftersom att jag drömde att min hund hade cancer i munnen? Hemskt var det! och i min dröm gick det inte att göra någonting åt det. Lambo som min hund heter, hostade hela tiden och kunde inte andas. Jag trodde att hon skulle dö på riktigt.
På morgonen sitter min hund alltid utanför min dörr och försöker öppna dörren med sina små tassar. Jag brukar inte ta åt mig så jätte ofta eftersom jag oftast sover när hon sitter där.. (8-9 på morgonen) men idag så släppte jag in henne och kramade henne lite, just för att jag hade drömt om henne.. min lilla hund


Idag ska jag faktiskt börja plugga lite ämnen.. äntligen... =)
ska på upprop klockan halv 7.. och innan det blir det gym eftersom att jag inte har cheerträning nu på drygt en vecka. 

Märker att jag inte har uppdaterat alls med bilder.. men det kommer jag göra snart igen..
  


tired as hell

Idag har jag jobbat på tjurruset! och det var minst sagt hemskt.
Det var allt för mig för tillfället, min kropp är slut just nu och tänkte sova lite för att kanske hitta på något ikväll.


fredag

Inatt sov jag riktigt dåligt, vet inte varför? ögonen var vidöppna och ville helt enkelt inte stängas.. men trots det känner jag mig inte så trött som jag borde egentligen, tycker jag..

Sitter här och just nu och äter min frukost, känner doften av "nysläckt ljus" och kopplar det med julen direkt. Jag vill att det ska vara mycket snö, iskallt och ja? jul helt enkelt. Sen efter nyår får snön gärna försvinna! och allt slaskigt och äckligt likaså.

Väntar också på att tiden ska gå lite snabbare.. Om mindre en en halvtimma ska jag röra mig mot gymmet för att möta upp carro, vi ska gymma tillsammans idag =) passar bra en sån här dag när det är så grått och tråkigt.

Ikväll har jag ingenting planerat. Hoppas vädret blir ännu tråkigare så man kan träffas några stycken och kolla på någon mysig film.. för i morgon ska jag jobba med laget från klockan 10 till ja..? kan räkna med till eftermiddagen nån gång. Så det är iiiiingen ide för mig att ens planera att göra något..

Hörs ikväll!

torsdag!

Kom precis hem från gymmet..
Nu ska jag skriva ett brev och skicka in till ett jobb jag vill ha.. dock är det bara en månads anställning (december månad) men det kommer nog vara värt det hela. 
Senare ska jag möta nadica och direkt efter det ska vi på träning. Wooho!
Hinner inte skriva så mycket mer, eftersom jag måste få saker och ting gjort NU.


förslag?

Snart tänkte jag dra iväg och träna lite på gymmet eftersom det var ett tag sen man gjorde det! =) ska inte träna så mycket eftersom att jag har cheerträning ikväll också.. men har ju som sagt inget annat för mig så då kan jag lika gärna träna. På måndag börjar jag plugga upp några få ämnen, och jag längtar faktiskt!?
(lär nog ångra det jag precis sagt) 

Och så närmar sig halloween också. Ska på en halloweenfest i slutet av månaden =) Jag tycker om halloween faktiskt. Man ska vara inomhus och spöka lite, umgås med vänner, ha en spökmiddag kanske? medans det är mörkt,iskallt och blåsigt utanför.


 
 
Frågan är vad jag ska klä ut mig till?
hittade en bild på Heidi clum o Seal från när de var på en halloweenfest. ska nog inte klä ut mig såå mycket.
soo, What to wear?
 


 


love

Just nu sitter jag hemma hos jojje och har precis läst lite ur en bok som jag precis har påbörjat. 
Jojje spelar CS och han gjorde en sak idag som var jätte gulligt.. alla som känner honom vet hur bilgalen han är. Han sitter lugn i hans stol och spelar CS samtdigt som han mitt i spelet kan avbryta bara för att kolla på bilar. Han tittar på bilarna och läser lite om dem och sedan fortsätter han spela. Om och om igen gör han samma sak.
Han märker heller inte att jag iaktar honom..

                                                      Hann smygfota honom ;)
                      


Idag känner jag inte för att göra något speciellt.. Kolla på en bra film kanske.. och promenera lite senare ikväll.
Fick höra idag btw att det snöar i borås? Kanske snöar i stockholm också snart? vem vet? iskallt är det ju ute iallfall..
 
  


glad dag


Idag är det en sån dag som jag bara känner att jag är lycklig. Jag tror att man kan bli lycklig om man uppnår något själv. Jag fick bekräftat idag att jag ska börja plugga lite om en vecka, bara det gjorde mig glad och nöjd med mig själv. Förut brukar jag ha en slags "göra 2 bra saker innan dagen e slut" och när jag fyllde upp de kraven var jag sen nöjd.. får väll börja med min strategi igen eftersom jag mår som bäst då.

Idag ska jag på kickboxningsträning som jojje mina bröder m.m. går på. Och hursomhelst så har jag hört lite om träningarna (plågeri) haha ne men, de verkar ju nöjda grabbarna så då får de skylla sig själva ;)

  




glömde föresten säga att jag testade olivolja till håret och det blev bättre än vad jag trodde.


söndag

Är hemkommen från en ganska bra och skön träning enligt mig! Har haft huvudverk hela dan men på träningen glömde jag nästan bort det lite grann konstigt nog haha.. Kom på lite då och då att jag faktiskt hade huvudverk!

När jag kom hem fanns även min pojkvän på plats hemma hos mig, han gjorde en god sallad till mig som bara han lyckas med! Jag lägger alltid antingen för mycket salt eller för mycket citron när jag gör den, och tillslut blir det katastrof.. för mycket av båda helt enkelt. Slutar också med att jag får slänga den om de skulle vara intressant och veta.. 

Nu ska jag dusha och sen ska vi se på film, en komedi som heter year one..

En applåd till Din Sko



                                                               




Någon som kunde ana att DIN SKO skulle få in sånna här klackar? skulle inte tro det... 
De finns inte i butik än, men i slutet av oktober kommer de minsan..

My friday!

Igår var det en ganska mysig hemmakväll framför tvn, ända tills nadia skriver på msn och frågar om vi ska dra någonstans, till någon klubb.. Trodde hon skämtade, klockan var ganska mycket, typ 10.. Och bestämde mig att göra mig  iordning snabbt.. Det vart riktigt stressigt för både mig och nadia..
Väl inne i stan säger jag "det roligaste skulle va nu om någon av oss har glömt ID kortet" och då kom en viss dam på att hon hade glömt det.. en ledtråd haha, inte var det jag!
Så vi fick åka hem...Och hade som vanligt en rolig tågresa tillbaka.. =)


                           
                            
                         


Nu: träning..

FREDAG!

Ikväll kommer pappa hem från grekland, vilket betyder att jag får min mobil idag! =) yeeeeey..
vad ska ni hitta på ikväll?
...själv har jag ingen aning än


NEW


Taio cruz..



?

Träningen gick väll sådär..
Brukar inte lägga ner så mycket tid på hur det har gått efter träningarna o.s.v.. för jag är inte så insatt längre som jag var en gång i tiden(!) 
"låter som att du har varit med sen år 0" hörde jag någon säga idag när vi pratade lite om cheer. Vilket sammanträffande när jag tänker efter!? Tur att nån hänger med i svängarna ;) för det kan jag säga att jag har också.. haha nästan faktiskt! Eller om man räknar från år 0 i cheer sverige, så har jag nästan varit med från början? och det jag vill komma fram till hursomhelst är att jag kan cheerleading. Om man får säga så..
Så nog om det nu! kan erkänna att jag blev lite frustrerad idag, vilket självklart inte var meningen! och jag hoppas på en bättre träning nästa gång. 
 
Nu ska det ialfall dushas och sen ut på en promenad med nudel pudel, älskling och några andra..

Ha en trevlig kväll nu!  


mogna 20 åringar

ÄNNU en mogen konversation med milla..

-Camilla säger:
SLUTA ÄT´
pizza e bögigt


-Stamatia äter pizza o dricker cola, snart träning =) säger:
jag hatar pizzaaaaaa men de va de som faaaannns
va ska ja gööööööra


-Camilla säger:
äta baaaaaaaaajs

-Stamatia äter pizza o dricker cola, snart träning =) säger:
go o glad kex & tjock-mat


                                     Det var helt enkelt allt som sas! tråkiga haha
                                         GUD, så tiden har runnit iväg.. gotta go.. 


olivolja?

Kom just från gymet där jag gick ett litet bra tag.. kände för att gå dit när jag ändå gick vägarna förbi. =) För innan gymmet var jag nämligen i ungdomsmottagningen hos doktorn och pratade lite allmänt om saker och ting.

Ikväll är det träning igen! men det är långt kvar och har ingenting att göra just nu.. tränat har jag? vad mer kan man göra när alla är i skolan eller gör något annat. Det suger verkligen att inte göra något! men snart ska jag!! ;) snart så är jag sysselsatt, det närmar sig.. så i nuläget får jag väll fortsätta att sitta här och söka lite olika jobb, jag förlorar ju trots allt ingenting på det..


                  

Kanske kan göra något åt mitt hår så länge? jag blir galen! det känns torrt fortfarande trots att jag ha köpt lite olika saker och slutat med plattång för länge, länge sen.  Jag klippte håret för en vecka sen, allt det slitna från sommaren. Kanske ska följa vackra mirande kerrs knep istället.. lägga i olivolja i håret som en kur över natten? För enligt henne ska det tydligen göra håret mjukt och få näring igen.
Låter inte så galet med tanke på att oliv är bra för det mesta. Det vet väll alla.

Kanske är värt ett försök?


 


natti natti

Kom precis hem efter en lugn och mysig kväll.. Var först hemma hos jojje och mysade i hans bäddsoffa och kollade på film.. något jag har saknat med tanke på att sist vi kollade på film tillsammans var tror jag i maj eller juni nångång?
Vi har gjort så mycket annat tillsammans och nästan glömt bort att vara för oss själva! Så uppskattat var det verkligen.. Filmen vi såg hette the black dahlia och såg lockande ut när man såg vilka skådisar som var med i filmen, den var ganska förvirrande.. men helt ok.  

  
                                 

Efter filmen så ringde min bror och frågade om vi kunde hämta honom i stan eftersom han hade druckit lite.. så det gjorde vi!
Väl inne i stan, närmar vi oss ett övergånggställe där en gubbe står och väntar med sin käpp för att gå förbi, han har RÖTT och vi grönt. Han ser oss redan från långt håll, och vi ser honom..  
Bara 2-3 sekunder innan vi åker förbi honom (eftersom att det är självklart att vi skulle förbi, hade ju grönt) plus att ingen av oss trodde eller ens tänkte på att han skulle röra sig.. och rätt som det är så befinner han sig typ mitt på vägen med sin käpp som om övergångstället hade förflyttats!? framför oss.. 
Jag fick en chock .. Jag lovar att hade inte jojje haft så bra reflexer hade nog gubben varit påkörd nu. Stackars gamla man? Han var HELT off? helt enkelt i sin egna lilla värld. I hans läge borde väll åtminstone någon ta hand om honom?  


cold sunny day

Sitter här nu och äter frukost.. vaknade för inte så länge sen.. sov faktiskt i 11 timmar idag! mer än jag brukar göra och kanske mer än jag borde.. känner mig inte så utvilad som många kanske tror att man gör när man sover jätte länge.. =) Känner mig faktiskt segare än vanligt..

Idag känner jag att jag måste städa och göra saker jag inte tänker så mycket på annars, som ärenden o.s.v. Det är SÅ typiskt mig att dela upp saker och ting och sen skjuta upp det jag ska göra i flera dagar, istället för att få allting gjort på en och samma dag. =)

Nu tänkte jag sätta igång, men först lite av en konversation jag hade med milla idag på fejjan haha när hon sitter på lektion.. har saknat den tjejen :D 




Stamatia:
Haha äggödla

Camilla:
Har inte varit ute på evigheter jag menar seriöst typ ett halvår
Stamatia:
Aa eller nej inte jag
Var ju ute i grekland varje dag
Clubbarna va mitt andra hem
Haha

Camilla:
Stureplans stamma

Stamatia:
Nej det heter inte stureplan i grekland
Hahahaha

Camilla:
Hahahaha vaaaa? Jag trodde det hette så i alla länder? Jag har hört att det finns ett laroy i bagdad?

Stamatia:
Laroy i bagdad?
Hahahaha

Camilla:
Hahaha

Stamatia:
Undra vad det är för coolt ställe!

Camilla:
HAHAHAHAHA
Jag skrattar inombords
så min lärare inte ser

 


cutiepie

Världens sötaste lilla lovisa var nyss här på besök..





och hon hade på sig en fin leopardklänning också, jätte mysig..


tillbaka

Nu är jag tillbaka från ett par dagar i greece.. Jag hade det det helt okej faktiskt.. Det kanske inte var lika roligt som ja brukar ha när jag åker till mitt andra ställe i grekland. (sommarstället) Men det var härligt att träffa personer man inte har träffat på flera år.. =)

På planet hem märkte jag att jag inte hade med mig min mobil.. smart! Men som tur är min pappa i grekland och kommer hem på lördag den här veckan så det känns bra eftersom att jag trodde att han skulle komma om ungefär 2 veckor.. tur för mig! 


Lite bilder från mina få dagar i grekland.. tog inte så roliga kort den här gången, och när vi var ute och gjorde de lite mer roligare sakerna var ju självklart kameran urladdad!
 


Jag i tyskland (dusseldorf) på en pytteliten mellandning


Ett litet sällskap en vanlig utekväll..


utekväll


samma här


en ful bild på mig ute, men hade ingen annan.. konstigt nog :s


En jätte vacker fontän som åkte ungefär 10 meter upp i luften och sprutade vatten åt massa håll =)


thessalonikis hjärta


en till vacker fontän..


söta småkusiner som brottas..


Poppi lelle och kusin


ice tea!?


Idag är det tisdag, och har inget planerat för idag förutom att gymma senare med carro.. ska se om det finns något roligt pass man kan gå på ;D

Det var allt för mig, just nu haha 
 


Happy me..

Alltså nu får ni lägga av! tycker ni om att läsa ledsna inlägg? det ser så ut vajre gång jag skriver något personligt eller känsligt.. hoppas inte det det stämmer? känns lite som att folk sprider ut "titta vad stamma har skrivit" för det är inte klokt att man vaknar en morgon och har nästan lika många besökare som man nästan har på en hel dag?

Idag bär det av vid 3-4 tiden till mitt paradis ;) och är riktigt GLAD för att min pappa ringde nyss (han är redan nere i grekland) och han sa att vi ska ta med hans badshorts!? våra också blir det ju då?
Jag som inte ens trodde att vi skulle bada =) Det är tydligen varmt där vi bor så ja blir ju glad även om jag inte ska va borta så jätte länge, för jag menar kolla ut genom fönstret nu.. jag är så trött på sveriges standard (gråa) väder! Det får gärna vara som helst för väder, måste det vara just grått och JUST tråkigt?
I Grekland tycker de om när det är grått just för att de nästan aldrig har det, men då tycker jag att vi kan byta väder haha.. 

Aja, ses och hörs nästa vecka igen, för kommer nog inte skriva medans jag är borta... 
 


 


nobody's perfect!

Kom precis hem efter en liten tur med jojje i hans bil.. (ja igen) och jag är så jävla glad att jag har en perfekt pojkvän! måste jag säga..

De flesta som känner mig kan nog se mig som en glad och livad tjej vilket jag själv anser mig vara också många gånger.. Jag brukar alltid säga som jag känner och tycker närsomhelst och hursomhelst, vilket både är positivt och negativt självklart.
Men, det är den jag är helt enkelt. 
Vissa verkar tror att jag inte har känslor alls för att jag inte alltid gråter, eller pratar om mina problem. Tycker inte att man ska behöva gråta eller behöva uttycka sina känslor med ord för att bevisa något, även om det samtidigt är viktigt att kommunicera.
Man ska kunna se när en annan människa mår dåligt, annars är man fan ego sorgligt nog..  
Mitt problem som jag har märkt är att jag inte kan säga förlåt och det kan jag erkänna. Jag tror jag säger förlåt kanske en gång om året och oftast "skjuter jag upp" och undviker mina egna problem! D.v.s .. att jag inte pratar om saker och ting som stör mig när det skulle kunna ordna sig egentligen om jag bara lättade på mitt hjärta.
För det mesta blir det så för mig.. att jag tillslut exploderar! sen poppar alla mina problem upp samtidigt. Och när jag väl får ut det jag känner, så gråter jag, får huvudverk,känner ilska och känner mig ensam konstigt nog? trots att jag har något som inte alla har.. NÄRA och kära som man kallar det som lyssnar och hjälper mig genom att få ut det jag vill få sagt. Och det vill jag tacka speciellt dig jojje för...
Allt du säger är bara så klokt och så rätt, och ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna dig helt ärligt. Du är den smartaste jag känner faktiskt (efter pappa som bokstavligen vet allt)
Du är mitt hjärta.. och utan dig skulle allt vara meningslöst.
<3 

RSS 2.0